Search

Και πάλι σε Τελικό Κυπέλλου η Δόξα Γρατινής αφήνοντας εκτός την Δόξα Σώστη σε ένα ματς που έχει και…συνέχεια!

Την επιστροφή της σε έναν Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης πανηγύρισε η Δόξα Γρατινής, η οποία μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα κέρδισε και στον επαναληπτικό με 0-1 την Δόξα Σώστη.

Σε ένα ματς με αρκετή γκρίνια, που είχε και τρίτο ημίχρονο (Θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ) και αναμένεται, καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά το τέλος του ιού, να έχει και συνέχεια στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Θράκης, οι φιλοξενούμενοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και δικαίως έφτασαν στην νίκη-πρόκριση.

Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς, που παρατάχθηκε χωρίς τον Χρήστο Στοΐνοβιτς που ήταν τιμωρημένος, απείλησε στο πρώτο μέρος με το πλασέ του Χατζημιχαήλ που πέρασε άουτ και το σουτ του Αμέτ Ερκάν που έδιωξε ο Χατζηισαάκ, ενώ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με την εκτέλεση φάουλ του Γιαννακιτσίδη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν. Ο Ερκάν βρήκε στα αριστερά τον Γιαννακιτσίδη, εκείνος έβγαλε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Καλογρανάς σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια, που δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Χατζόπουλο, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως από την εκτέλεση φάουλ του Ανδρίκου και την ασταθή απόκρουση του Εφτούν, ο Πυλαρινός δεν κατάφερε να κάνει ιδανικό πλασέ, ενώ στα τελευταία λεπτά του ματς ο Σώστης είχε δύο ακόμα καλές στιγμές με τον Ανδρίκου ο οποίος αρχικά δεν κατάφερε να κάνει την προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ και έπειτα είδε το φάουλ που εκτέλεσε να καταλήγει άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιωτίδης που είχε για βοηθούς τους Δημητριάδη και Γαρδικιώτη.

Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Σώστη (Δανίδης): Χατζηισαάκ, Παρασκευόπουλος, Καραμιχάλης, Τζιαφάλιας, Ανδρίκου, Τζαμπάζης, Πυλαρινός, Γιαννακίδης, Σαμιώτης, Λεγάτος, Χατζηιωαννίδης.

Δόξα Γρατινής (Στοΐνοβιτς Ζ.): Μπουτσακτσή Εφτούν, Καλογρανάς, Θεοδωρίδης, Χασάν Μέριτς, Σιδηρόπουλος, Παπαχρόνης, Γιαννακιτσίδης, Στοΐνοβιτς Λ., Χατζημιχαήλ, Αμέτ Ερκάν, Αντωνιάδης.

Share it