Search

«Λουκέτο» σε όλες τις διοργανώσεις της βάζει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βόλεϊ

Με σημερινή της (17/3) νέα απόφαση η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επεκτείνει και μετά την 3η Απριλίου την αναβολή διοργανώσεων στο βόλεϊ.

Το πρώτο βήμα έκανε η Παγκόσμια ομοσπονδία μετά την μετάθεση του Nations Volley League μετά τη διοργάνωση των Ολυμπιακών αγώνων. Σήμερα τη σκυτάλη πήρε η CEV η οποία ανέβαλε τις διοργανώσεις του Champions League, του CEV cup και του Challenge Cup που προγραμματίζεται (αν όλα κυλήσουν ομαλά) να πραγματοποιηθούν μέχρι τα μέσα Μαΐου του 2020.

Αναβάλλονται οι προκριματικοί βόλεϊ μικρών ηλικιών που έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Απριλίου και αρχές Μαΐου 2020 σε τέσσερις ηλικιακές ομάδες (U17 Γυναίκες, U18 Άνδρες, U19 Γυναίκες, U20 Άνδρες).

Επίσης αναβάλλονται οι διοργανώσεις European League ανδρών και γυναικών καθώς και οι διοργανώσεις snow volley και beach Volley (12-17 Μαίου).

«Αυτή ήταν μια σκληρή και επίπονη απόφαση, την οποία έχουμε πάρει για την υγεία και την ασφάλεια παικτών, αξιωματούχων και οπαδών. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη τη γενική κατάσταση σε ολόκληρη την Ευρώπη και με στόχο την παροχή σαφούς καθοδήγησης και τη δυνατότητα λογικού προγραμματισμού για όλους τους ενδιαφερόμενους, έπρεπε να λάβουμε αυτήν την απόφαση τώρα. Θα παρακολουθήσουμε περαιτέρω την κατάσταση και θα συνεργαστούμε με όλους τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να βρούμε αμοιβαίες λύσεις ανάλογα με την περαιτέρω εξέλιξη της κρίσης», λέει ο Πρόεδρος της CEV Αλεξάνταρ Μπόρισιτς.

Σε συνέχεια των αποφάσεων που έλαβαν οι κυβερνήσεις του Λουξεμβούργου και της Σερβίας, η CEV θα εφαρμόσει σύστημα τηλεργασίας για το προσωπικό της και θα παραμείνει λειτουργικό σε όλα τα επίπεδα. Δεδομένου ότι η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, το προσωπικό της CEV θα παραμείνει διαθέσιμο υπό τους κανονικούς αριθμούς τηλεφώνου και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

«Διασυνδεδεμένος, διατηρώντας μια ανοιχτή επικοινωνία και συνεργαζόμενοι με θετική ενέργεια για το καλό του αγαπημένου μας αθλητισμού, είμαι βέβαιος ότι θα διαχειριστούμε όλοι μαζί για να ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και ειλικρινά επιθυμούμε εσάς και οι οικογένειές σας να παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς», δήλωσε ο Πρόεδρος της CEV σε όλα τα μέλη της ευρωπαϊκής οικογένειας βόλεϊ και όλους τους λάτρεις του βόλεϊ.

Share it