Υπομνήματα μέχρι 23/3 έδωσε για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας η Επιτροπή Εφέσεων!

Προθεσμία μία περίπου εβδομάδα έχουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές στην υπόθεση φερόμενης πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης  να καταθέσουν υπομνήματα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, τόσο οι δύο άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες, όσο και ο Ολυμπιακός, αλλά και η ΑΕΛ, που εμπλέκονται ως καταγγέλλουσες, πρέπει να αποστείλουν γραπτώς τα αποδεικτικά τους στοιχεία και τα επιχειρήματά τους μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 23/3.

Αυτό είπε σήμερα (17/3) ο πρόεδρος της Επιτροπής, Παναγιώτης Φιλόπουλος, πριν ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ Ξάνθη. “Η υπόθεση του ΠΑΟΚ συζητήθηκε (σ.σ. την περασμένη Πέμπτη, 12/3) και ο λόγος που σας καλώ είναι για να σας πω ότι έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε υπομνήματα μέχρι τις 23/3 και ώρα 15:00”, τόνισε σχετικά.

Να σημειώσουμε ότι η σημερινή εκδίκαση γίνεται με τηλεδιάσκεψη, διαδικασία που εφαρμόζεται πρώτη φορά σε δικαστική υπόθεση στην Ελλάδα. Οι νομικοί εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ εξακολουθούν να παρίστανται για να παρέμβουν, σε περίπτωση που κάποιος από τους διάδικους αναφερθεί για κάποιο λόγο στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ. Με τους δικηγόρους της Ξάνθης να έχουν τον πρωταγωνιστικό λόγο, ενώ παρόντες είναι και δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Share it