Search

Η λογική στο 1.80 της Ροσάριο και τα γκολ των Ρώσων

Συνεχίζεται… κουτσουρεμένη η αγωνιστική δράση σε όλο τον πλανήτη και η εβδομάδα ξεκινάει με επιλογές από Ρωσία και Αργεντινή. Δεδομένων των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί οι αναμετρήσεις της ημέρας κρύβουν παγίδες, ωστόσο υπάρχουν επιλογές για να κάνουμε ασφαλή πονταρίσματα.

Τάμποφ – Κρίλια

Και τυχερή θα πρέπει να αισθάνεται η Τάμποφ για την ήττα με σκορ μόνο 1-0 από τη Ντιναμό Μόσχας. Έβγαλε πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και σε πολλές περιπτώσεις γλύτωσε κι άλλα τέρματα. Έκτοτε πάντως έχει… γυρίσει το διακόπτη, με τους ανθρώπους της να προσπαθούν να πιέσουν τη διαιτησία με δημόσιες τοποθετήσεις πως είναι οι πιο αδικημένοι του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, η Κρίλια πανηγύρισε μεγάλη νίκη στη μάχη για την παραμονή. Επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Ρούμπιν στο Καζάν, σε ένα ματς που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το αριθμητικό της πλεονέκτημα στην επανάληψη. Απόψε θα έχει τη συμπαράσταση 100 (!) οπαδών της, παρά τις σχετικές απαγορεύσεις και τον μεγάλο κίνδυνο μετάδοσης του κορωνοϊού. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλή επαφή με τα δίχτυα, όπως και η Τάμποφ στα εντός. Με αυτά τα δύο στο μυαλό, πηγαίνουμε στο over 2 της netbet.

Ροσάριο Σεντράλ – Κολόν Σάντα Φε

Ένα δεκαήμερο χωρίς παιχνίδια συμπλήρωσε η Ροσάριο, η οποία στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην έδρα της Αρχεντίνος. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν must win στη μάχη για ένα εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες της νέας σεζόν. Κατανοητό λοιπόν, πως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Από το κακό στο χειρότερο οδεύει στον αντίποδα, η Κολόν που δεν δείχνει ικανή να γλυτώσει τον υποβιβασμό. Προέρχεται από την ήττα με σκορ 2-0 στην έδρα της Ταγέρες, αποτέλεσμα που έφερε και την αποχώρηση του Οσέγια από τον πάγκο της. Ο Ντομίνγκες ανέλαβε την αντικατάσταση του και καλείται να σώσει τη σεζόν μέσω του Κόπα Λίγκα. Ακόμα και χωρίς κόσμο στις κερκίδες, η Ροσάριο παραμένει πολύ ισχυρή στην έδρα της. Τη στιγμή που στην Κολόν δεν υπάρχει ψυχολογία, δεν βλέπουμε με ποιο τρόπο θα σπάσει ο άσος. Γύρω στο 1.80 μπορεί να μπει στις επιλογές μας.

Share it