Χωρίς φυσική παρουσία αλλά με τηλεδιάσκεψη θα εκδικαστεί η έφεση της Ξάνθης για το -5!

Χωρίς την παρουσία δικηγόρων στα γραφεία της ΕΠΟ αλλά από τα… σπίτια τους, θα πραγματοποιηθεί η αυριανή(17/3) συνεδρίαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ομοσπονδίας για την έφεση της Ξάνθης κατά της ποινής του -5, για τη μετοχική της σύνθεση, έπειτα από εισήγηση της ΕΕΑ και την απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Η ΕΠΟ είχε ήδη ενημερώσει πσως αρκετές από τις απαιτούμενες διαδικασίες της Ομοσπονδίας δεν θα γίνονταν διά φυσικής παρουσίας των εμπλεκόμενων. Έτσι η εκδίκαση της Επιτροπής Εφέσεων που έχει προγραμματιστεί για τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης θα γίνει με τηλεδιάσκεψη! Οι δικηγόροι ενημερώθηκαν για την απόφαση αυτή και μένει να φανεί πρακτικά το πως θα λειτουργήσει ως πρότζεκτ, καθώς στην υπόθεση μετέχουν 20 και πλέον δικηγόροι.

Η Εφέσεων επρόκειτο να εκδικάσει την υπόθεση του μετοχολογίου της Ξάνθης και της ανάκλησης του πιστοποιητικού της και στην συνέχεια να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για τις αποφάσεις των υποθέσεων των ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Στην υπόθεση εκτός από τον Ολυμπιακός παρεμβαίνουσες ήταν και οι ομάδες των ΑΕΛ και Πανιωνίου.

Share it