Search

Στο top10 του κόσμου ο Ραζβάν Λουτσκέσκου! Πέρασε τον “Τσόλο” Σιμεόνε

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται η Αλ Χιλάλ του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να διανύει την κορυφαία καμπή της καριέρας του!

Και αυτό αποδεικνύεται και απο την συνεχή άνοδο του σε όλα τα επίπεδα, φτάνοντας μάλιστα για την εβδομάδα που μας πέρασε να βρίσκεται στο top 10 της λίστας των κορυφαίων προπονητών του κόσμου! Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «clubworldranking.com» ανέβασε τον πρώην προπονητή Ξάνθης και ΠΑΟΚ στο top 10 της λίστας των κορυφαίων προπονητών του κόσμου. Εκεί, όπου υπάρχουν ενδεικτικά τα ονόματα των Κλοπ, Ζιντάν, Γκουαρντιόλα και Τούχελ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός της Αλ Χιλάλ, μάλιστα προσπέρασε τόσο τον Ντιέγκο Σιμεόνε ενώ πλέον έχει αφήσει αρκετά πίσω προπονητές όπως ο Τεν Χαγκ του Άγιαξ και ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο της Γουλβς.

Κι όλα αυτά χάρη στην πορεία της ομάδας του στη Σαουδική Αραβία. Όπου 8 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σεζόν, η Αλ Χιλάλ εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της και όλα δείχνουν πως μετά την κατάκτηση του Ασιατικού Champions League θα στεφθεί και πρωταθλήτρια. Έχοντας σε 22 ματς έχει συγκεντρώσει 52 βαθμούς, και οκτώ στροφές πριν το φινάλε βρίσκεται στο +6 απο την δεύτερη Αλ Νάζρ.

Share it