Search

Με τα γκολ στο άδειο «Merkur Spiel-Arena»

«Φτωχό» το σημερινό πρόγραμμα όσον αφορά την αθλητική δραστηριότητα, με ένα παιχνίδι να διεξάγεται μεταξύ άλλων στην γερμανική Μπουντεσλίγκα. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ φιλοξενεί την Πάντερμπορν, στο άδειο «Merkur Spiel-Arena», όχι λόγω κάποιας τιμωρίας, αλλά υπό τον φόβο του κορονοϊού. 

Η γηπεδούχος Φορτούνα δεν κατάφερε να «καθαρίσει» ένα δικό της παιχνίδι, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Μάιντς. Σαφώς καλύτερη, έχοντας 20-3 τελικές (!), όμως δεν κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 62ο λεπτό βρέθηκε σε θέση κυνηγού. Ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν το φινάλε και αφού η Μάιντς έμεινε λίγο νωρίτερα με παίκτη λιγότερο. Βελτιωμένη τον τελευταίο καιρό με τον Ρέσλερ στον πάγκο της, μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Η Πάντερμπον από την άλλη, εμφάνισε τα κλασσικά αμυντικά κενά της, χάνοντας με σκορ 2-1 από την Κολωνία. Δέχθηκε για άλλη μια φορά γκολ από στημένη μπάλα, χάνοντας για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Βρίσκεται πλέον στο -6 από την 16η θέση, με τον κόουτς Μπάουμγκαρντ να ζητά από τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση στα δέοντα. Στον πρώτο γύρο, να σημειώσουμε πως είχε επικρατήσει με 2-0 της Φορτούναμ, κερδίζοντας τότε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα.

 Η γηπεδούχος Φορτούνα παίζει καλή… μπαλίτσα το τελευταίο διάστημα αν και έχει ένα θέμα στην αποτελεσματικότητα. Η Πάντερμπον αναμένεται και πάλι να είναι απειλητική επιθετικά, με το G/G να έχει αξία και ο συνδυασμός με το Over 2,5 να προσφέρεται στο 1.90.

Η απάντηση στο ερώτημα «πως κανω εγγραφη στον οπαπ» είναι εδώ

Share it