ΕΟΠΕ: Αναστέλλονται όλα τα εθνικά πρωταθλήματα έως τις 22 Μαρτίου

Ούτε τα πρωταθλήματα του βόλεϊ δεν γλίτωσαν από τον κορονοϊό.

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναστολή όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων πλην της Volley League που είναι στην αρμοδιότητα της ΕΣΑΠ.

Έτσι τόσο οι Άθλος Ορεστιάδας, ΑΕ Κομοτηνής και Ερμογένης Ξάνθης στην Α2 Ανδρών όσο και οι Νίκη και Φοίνικας Αλεξανδρούπολης στην Α2 γυναικών δεν θα αγωνιστούν τουλάχιστον μέχρι τις 22/3.

Η ανακοίνωση:

“Με βάση τα μέτρα της Ελληνικής Κυβέρνησης για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19 και σε συνδυασμό με τις διαρκώς αυξανόμενες αποφάσεις για κλείσιμο Εθνικών και Δημοτικών γυμναστηρίων που επηρεάζουν την δυνατότητα προπονήσεων αλλά και τέλεσης αγώνων, η Ε.Ο.ΠΕ. αποφασίζει την αναστολή διεξαγωγής από αύριο ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ως και την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων και Τελικών Φάσεων Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, πλην της Volley League που διεξάγεται από την Ε.Σ.Α.Π..
Όσο αφορά τα πρωταθλήματα ευθύνης των Ενώσεων Σωματείων και Τοπικών Επιτροπών, η απόφαση αναστολής θα είναι των αντίστοιχων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, ενώ οι ημερομηνίες λήξης των Ομίλων του Β’ Εθνικής Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών και η Α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αγοριών-Κοριτσιών Κ18 θα παραταθούν αντίστοιχα.
Η κατάσταση θα εκτιμάται συνεχώς, σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς και θα υπάρχουν αντίστοιχες ανακοινώσεις”.

Share it