Βιστωνίδα και Απόλλωνας Ξάνθης θα διεκδικήσουν το πρώτο Κύπελλο Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Με την Βιστωνίδα να πετυχαίνει μεγάλη νίκη επί της πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας, Αναγέννηση Θαλασσιάς και τον Απόλλωνα Ξάνθης να περνά εμφατικά απο το Σέλινο κερδίζοντας τον Άτλα, οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στον μεγάλο τελικό του πρώτου Κυπέλλου Α’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Βιστωνίδα χάρις σε τέρμα του Σταύρου Παρσαντανιάν στο 80′ κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Αναγέννησης επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική της αγωνιστική κατάσταση. Ενώ στο Σέλινο ο Απόλλωνας με τέρματα των Κυριαζίδη, Κατσιλίδη και Περτσανίδη έβαλε γερές βάσεις πρόκρισης και παρά το γκολ μείωσης απο τον Ντόκο έφτασε σε μια άνετη πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Ο πρώτος μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Α’ ΕΠΣ Ξάνθης θα βρει δύο ομάδες που μπορεί να μην διεκδικούν τον τίτλο στην Α’ κατηγορία όμως αποτελούν ευχάριστες παρουσίες καθώς με νεανικά ρόστερ πρωταγωνιστούν έχοντας την 3η και 4η θέση αντίστοιχα αλλά και καταφέρνοντας να αφήσουν εκτός Κυπέλλου την Θαλασσιά η Βιστωνίδα και το Δροσερό έναν γύρο νωρίτερα ο Απόλλωνας, οπότε πανάξια αμφότερες θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο στην χρονιά.

Αναλυτικά:

ΑΟ Βιστωνίδα  – Αναγέννηση Θαλασσιάς  1-0(Παρσαντανιάν)

Άτλας Σελίνου – Απόλλων Ξάνθης  1-3(Ντόκος – Κυριαζίδης, Κατσιλίδης, Περτσανίδης)

Share it