Search

Οι σημαντικές προσωπικότητες που παρακολούθησαν την σπουδαία νίκη του ΓΑΣ!

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή πήρε μία σημαντική νίκη σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής απέναντι στην Γέφυρα. Μάλιστα την αναμέτρηση παρακολούθησαν σημαντικές προσωπικότητες στο χώρο του αθλήματος βλέποντας τους παίχτες του Νεοκλή Λεμονίδη να κάνουν κατάθεση ψυχής.

Συγκεκριμένα την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Γιώργος Μπουσβαρος,  προπονητής μπάσκετ και πρώην διευθυντής στο μουσείο της ΧΑΝΘ, άνθρωπος που αποτελεί συνώνυμο του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Στο πλευρό του ήταν ο Κούλης Ταξιλδάρης, συνώνυμο του μπάσκετ της Κομοτηνής ενώ στην κοινή παρέα βρισκόταν και ο Σπύρος Καλέργης, ο οποίος έχει δουλέψει ως προπονητής καλαθοσφαίρισης για 12 συναπτά έτη (1988-2000) ενώ από το 2000 είναι εκπρόσωπων καλαθοσφαιριστών.

Όπως αναφέρει ο Παρατηρητής της Θράκης, επίσης στην κερκίδα βρέθηκε ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και του Ερμή Αγιάς Γιάννης Λίβανος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του στην γειτονική Αλεξανδρούπολη με αυτήν την αναμέτρηση.

Παρόντες ήταν και οι άνθρωποι που οδήγησαν τον ΓΑΣ στα χρυσά χρόνια της Α2, μεταξύ των οποίων ο Πασχάλης Αθανασίου και ο Θέμης Κουκοβίνος ενώ στο πλευρό της μεγάλης του αγάπης, του ΓΑΣ βρέθηκε και ο Στεπάν Ματεοσιάν.  Φυσικά, όπως σε κάθε αναμέτρηση παρών στην κερκίδα ήταν και ο Έφορος επί δεκαετίες Θανάσης Καλαμάτας, ο οποίος ζει έντονα κάθε αναμέτρηση.

Share it