Search

Τα συγxαρητήρια της ΕΑYΡ στον Γιώργο Μυστρίδη!

Συγχαρητήρια ανανκοίνωσε εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Ροδόπης, για τον Γιώργο Μυστρίδη και τη γενναία του πράξη να βοηθήσει mia ετοιμόγενη πρόσφυγα γυναίκα από τη Συρία, σε κέντρο κράτησης στη Χίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ. Ροδόπης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον συνάδελφο και συντοπίτη μας Υπαρχιφύλακα  ΜΥΣΤΡΙΔΗ Γεώργιο, (πρώην Ειδικό Φρουρό), ο οποίος τιμήθηκε πριν λίγα χρόνια στην Αθήνα, με το μετάλλιο της  Ανδραγαθίας, μια ύψιστη ηθική αμοιβή, για πράξη που συνιστά έξοχο ανδραγάθημα, για εξαίρετη δραστηριότητα και πράξη αυτοθυσίας, όταν σε διάρκεια ένοπλης συμπλοκής δέχθηκε τα πυρά των δραστών.

Αυτή τη φορά, ο εξαίρετος αυτός αστυνομικός, μας εξέπληξε ευχάριστα βοηθώντας μια ετοιμόγεννη γυναίκα-υπήκοο Συρίας σε κέντρο κράτησης στη Χίο, την στιγμή που για την γυναίκα, είχε ήδη ξεκινήσει ο τοκετός, πριν καταφέρει αυτή να φτάσει σε κάποια ιατρική δομή. Ο αστυνομικός έπρεπε, μάλιστα να κόψει και τον ομφάλιο λώρο του νεογέννητου με τον σουγιά του.

Υποκλινόμαστε στις ηρωικές πράξεις των συναδέλφων μας, είμαστε περήφανοι κι ευγνώμονες για τον συνάδελφο και συνεργάτη μας, οφείλουμε να υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας και στους συμπολίτες μας ότι  η ανθρωπιά μας δεν έχει ξεθωριάσει, το φρόνημα των αστυνομικών παραμένει υψηλό, παρά τις δύσκολες εργασιακές  συνθήκες.

Επιθυμία μας είναι η επιβράβευση των εξαίρετων αυτών πράξεων από την φυσική και πολιτική μας  Ηγεσία καθώς κι από την Πολιτεία.

Στο μυαλό μας δικαιώνεται η σκέψη  ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο κι  ότι :

 ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΗΡΩΑΣ –ΠΑΝΤΑ ΗΡΩΑΣ

Share it