Search

Οι δηλώσεις του Νίκου Μπαχαρίδη και το Fair Play στο ντέρμπυ με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Στο μικρόφωνο του SportsAddict μίλησε μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και του Πανθρακικού, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Νίκος Μπαχαρίδης, αναφερόμενος τόσο στην ήττα της ομάδας και στους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο σε αυτή, όσο και στον επερχόμενο επαναληπτικό των Ημιτελικών του Κυπέλλου.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο κόουτς “Μπάχα” ήταν πρωταγωνιστής και σε μια άλλη φάση του ματς. Συγκεκριμένα στις αρχές του δευτέρου μέρους όταν Κεχαγιάς και Βάσκος συγκρούστηκαν εκτός περιοχής, με τους γηπεδούχους να ζητούν αποβολή του τερματοφύλακα του Πανθρακικού, ο επιθετικός της Δόξας φάνηκε να χτυπά στο πρόσωπο και παρέμεινε πεσμένος στο έδαφος.

Και ενώ οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς το μέρος του ρέφερι να διαμαρτυρηθούν για την απόφασή του να υποδείξει επιθετικό φάουλ, ο Νίκος Μπαχαρίδης μπήκε τρέχοντας στον αγωνιστικό χώρο, πηγαίνοντας προς το μέρος του Χρήστου Βάσκου, προκειμένου να διαπιστώσει αν ήταν καλά ή είχε χτυπήσει σοβαρά, σε μια αξιέπαινη και ίσως αυτονόητη κίνηση, τηρώντας το fair play.

Ακούστε παρακάτω τις δηλώσεις του Νίκου Μπαχαρίδη:

Share it