Search

Κεκλεισμένων των θυρών όλα τα ματς σε ΕΠΣ, Γ’ Εθνική & Γυναικεία! Η ενημέρωση της ΕΠΟ

Νέα μέτρα πρόληψης για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε ο εκπόσωπος του Υπουργείου Υγείας και καθηγητής Παθολογίας Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας.

Σε ό,τι αφορά στον αθλητικό χώρο, αποφασίστηκε η διεξαγωγή των αθλητικών εκδηλώσεων κεκλεισμένων των θυρών για δύο εβδομάδες(από την Δευτέρα 9 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020). Το μέτρο αυτό αγγίζει αναμετρήσεις όπως το Ολυμπιακός-Γουλβς την Πέμπτη για το Europa League, το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για τα playoffs την επόμενη Κυριακή, αλλά και το Ολυμπιακός-Ρεάλ για την Ευρωλίγκα τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Με βάση αυτή την απόφαση η ΕΠΟ ενημέρωσε όλες τις τοπικές ΕΠΣ(ανάμεσα τους και της 3 της Θράκης) πως σε εφαρμογή των προληπτικών ειδικών μέτρων που ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες όλων των κατηγοριών, εθνικών(Γ’ Εθνική, Γυναικεία πρωταθλήματα) ή τοπικών, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι εντός της τρέχουσας και της προσεχούς εβδομάδας, θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Share it