Search

Βγαίνουν τα “εισιτήρια” του Τελικού! Το πρόγραμμα των επαναληπτικών Ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης!

Ώρα επαναληπτικών στα Ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης και αμφότερα τα δύο ματς αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μιας που τίποτα δεν έχει κριθεί σε κανένα από τα δύο ζευγάρια.

Σγυκεκριμένα η Δόξα Σώστη που είχε χάσει το πρώτο ματς με 2-1 από την Δόξα Γρατινής, θα ψάξει το γκολ ή το αποτέλεσμα που χρειάζεται ώστε να δώσει και πάλι το παρόν σε Τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2014. Μεγάλο φαβορί όμως παραμένει η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς, που μετά από αρκετά χρόνια έχει όλα τα φόντα, αλλά και το υπέρ της σκορ από το πρώτο ματς, ώστε να επιστρέψει αυτή με τη σειρά της σε έναν Τελικό. Αμφότερες οι δύο “Δόξες” είχαν ρεπό το περασμένο Σάββατο στο Πρωτάθλημα, ρίχνοντας όλο το βάρος τους στην προετοιμασία για τον επαναληπτικό.

Στο άλλο ματς η κατάσταση δίχνει λίγο περισσότερο πολύπλοκη. Από την μια ο Πανθρακικός έχει να υπερασπιστεί το υπέρ του 0-1 από το πρώτο ματς, έχει τον επαναληπτικό στην έδρα του, όμως προέρχεται από ήττα από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, σε ένα ματς μάλιστα στο οποίο δύο παίκτες του αποχώρησαν αναγκαστικά, ήτοι Ζήκος και Παύλου και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή τους. Από την άλλη η Ελπίδα μπορεί να κυνηγάει στο σκορ, όμως προέρχεται από ένα έυκολο απόγευμα κόντρα στον Ορφέα Ξυλαγανής του οποίου επικράτησε με 5-0, έχει την ψυχολογία με το μέρος της και φαίνεται αποφασισμένη να ανατρέψει τα δεδομένα και να κερδίσει ένα εισιτήριο για την διεκδίκηση ενός από τους μεγάλους στόχους της στη σεζόν.

Οι επαναληπτικοί έχουν προγραμματιστεί να κάνουν σέντρα στις 15:00 την Τετάρτη 11 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 11/3 15:00

ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός-Ελπίδα Σαπών (1-0)

Γήπεδο Σώστη: Δόξα Σώστη-Δόξα Γρατινής (1-2)

*Σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων.

Share it