Search

Ένα ματς μια κατηγορία! Το πλεονέκτημα Αβάτου και Καμήλας και η μεγάλη μάχη Ένωσης & Ορφέα!!!

Με τρεις στροφές να απομένουν για την αυλαία του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η κατάσταση στην μάχη της παραμονής έχει αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρη.

Βλέπετε η Καμήλα μετά το διπλό στο Κιλκίς και η ισοπαλία του Αβάτου με τον Ορφέα έδωσε στις δύο ομάδες μεγάλη βαθμολογική ανάσα καθώς αμφότερες μπορεί να καταφέρουν να σωθούν μαθηματικά με μια έστω νίκη ή ακόμη και χωρίς βαθμό με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Η μάχη κατά βάση περιορίζεται σε δύο ομάδες, και πως τα φερε η τύχη ίσως το ματς της χρονιάς είναι αυτό που έρχεται την προσεχή Κυριακή (15/3) στο γήπεδο του ΑΟΞ με τον Ορφέα Ξάνθης να υποδέχεται την Ένωση Αλεξανδρούπολης.

Ένα ματς που η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Ορφέα για να μείνει ζωντανός στην μάχη της παραμονής καθώς με οποιοδήποτε αποτέλεσμα τα πράγματα θα μοιάζουν άκρως δύσκολα για τους Ξανθιώτες. Και αν αυτό φαντάζει λογικό σε περίπτωση νίκης της Ένωσης, οι Εβρίτες θα έχουν σαφές πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοπαλίας μια και το +4 που έχουν αυτοί την στιγμή και με δύο στροφές να απομένουν, θα κρατούν την τύχη στα πόδια τους.

Η ομάδα του Ορφέα έχει στα θετικά της το γεγονός πως δίνει δύο ματς στην έδρα της και εκτός έχει μόνο τον Κεραυνό που έχει ήδη υποβιβαστεί, βέβαια υπάρχει και το μειονέκτημα πως ο Άρης έχει δύο ματς με “αδιάφορες” ομάδες, ενώ αντίστοιχα είναι και τα ματς με ομάδες χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο που θα δώσει η Καμήλα. Για αυτό άλλωστε και η Ένωση μοιάζει να είναι η μοναδική ουσιαστικά αντίπαλος του στην μάχη της παραμονής, με τους Εβρίτες πέρα από τον “τελικό” με τον Ορφέα να έχουν ένα κομβικό εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα κληθούν να παίξουν ξανά στην Ξάνθη αντιμετωπίζοντας τον Άρη.

Αναλυτικά το μενού:

6. Άρης Αβάτου 34 (31-21)

24η αγωνιστική: Απόλλων Παραλιμνίου(εκτός)

25η αγωνιστική: Αετό Ορφανού(εκτός)

26η αγωνιστική: Ένωση Αλεξανδρούπολης(εντός)

7. Δόξα Κάτω Καμήλας 33 (38-27)

24η αγωνιστική: Ηρακλή Ζυγού(εκτός)

25η αγωνιστική: Πανδραμαϊκό(εντός)

26η αγωνιστική: Ορφέα Ξάνθης(εκτός)

8. Ένωση Αλεξανδρούπολης 30 (20-24)

24η αγωνιστική: Ορφέα Ξάνθης(εκτός)

25η αγωνιστική: Απόλλων Παραλιμνίου(εντός)

26η αγωνιστική: Άρη Αβάτου(εκτός)

——————————————————-

9. Ορφέας Ξάνθης 26 (23-35)

24η αγωνιστική: Ένωση Αλεξανδρούπολης(εντός)

25η αγωνιστική: Κεραυνό Πέρνης(εκτός)

26η αγωνιστική: Δόξα Κάτω Καμήλας(εντός)

Share it