Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 23η αγ. στον 1ο όμιλο (15:00, LIVE SA)

Με τα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η οποία περιλαμβάνει ένα Θρακιώτικο ντέρμπυ, ένα δύσκολο εντός έδρας ματς, αλλά και μια εκτός έδρας αναμέτρηση.

Άρης Αβάτου-Ορφέας Ξάνθης

Στο ΑΟΞ στο Θρακιώτικο και δη Ξανθιώτικο ντέρμπυ της ημέρας ο Άρης Αβάτου αντιμετωπίζει τον Ορφέα Ξάνθης. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς στο οποίο πέραν του πρεστίζ, “παίζουν” προφανώς και τρεις βαθμοί. Ο Άρης που δύσκολα θα κινδυνέψει, ψάχνει ουσιαστικά μια νίκη για την εξασφάλιση της παραμονής, ενώ ο Ορφέας καίγεται για το θετικό αποτέλεσμα και στο σημερινό παιχνίδι, προκειμένου την ερχόμενη εβδομάδα να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στην Ένωση για την παραμονή.

Οι αποστολές Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης

Ένωση Αλεξανδρούπολης-Πανδραμαϊκός

Τον Πανδραμαϊκό θα βρει απέναντί της η Ένωση Αλεξανδρούπολης μια εβδομάδα πριν το πολύ σημαντικό ματς με τον Ορφέα. Η ομάδα του κόουτς Ουσταμπασίδη, η οποία θα παραταχθεί με δύο βασικές απουσίες θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του Πρωταθλήματος, ακόμα και τώρα που δεν κυνηγάει κάτι, προκειμένου να πάει στον “Τελικό” παραμονής με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και την καλύτερη δυνατή διαφορά.

Η αποστολή της Ένωσης Αλεξανδρούπολης

Κεραυνός Πέρνης-Ηρακλής Ζυγού

Το πρώτο του διπλό θα ψάξει ο Ηρακλής Ζυγού. Η ομάδα του κόουτς Δημητριάδη θα ταξιδέψει στη Χρυσούπολη προκειμένου να αντιμετωπίσει τον επίσης υποβιβασμένο Κεραυνό, ψάχνοντας την νίκη που θα την ανεβάσει βαθμολογικά και θα διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Η αποστολή του Ηρακλή Ζυγού

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Σάββατο 7/3

Αετός Οφρυνίου-Απόλλων Παραλιμνίου  0-1 (Γαϊδαρτζής)

 

Κυριακή 8/3, Ώρα 15:00

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου-Ορφέας Puma Ξάνθης

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας (Καβάλας)

Βοηθοί: Δεδονάκης, Ζαχαριάς (Καβάλας)

Δημοτικό Αλεξανδρούπολης: Ένωση Αλεξανδρούπολης-Πανδραμαϊκός

Διαιτητής: Αναστάσιος Τσιλίκας (Καβάλας)

Βοηθοί: Καρακασίδης, Γαρδικιώτης (Θράκης)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης-Ηρακλής Ν. Ζυγού

Διαιτητής: Αντώνης Σιαμάνης (Δράμας)

Βοηθοί: Παστιάδης, Κοτανίδου (Δράμας)

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός-Νέστος Χρυσούπολης

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φουστανάς (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μποζατζίδης, Κουρμαδιάς (Μακεδονίας)

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός-Δόξα Κάτω Καμήλας

Διαιτητής: Γιώργος Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μιχτατίδης, Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)

Ρεπό: Δόξα Θεολόγου

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it