Search

Σβηστή ισοπαλία χωρίς αντίκτυπο για Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης! Τελικός το ματς με την Ένωση!

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης στο Ξανθιώτικο ντέρμπυ της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Νομικού. Το Άβατο προσπάθησε να χτυπήσει στις κόντρες, όμως οι παίκτες του Ορφέα είχαν καλές επιστροφές και έκλειναν καλά τους χώρους, χαλώντας την ανάπτυξη των γηπεδούχων. Ο Άρης ανέβασει κατ’άρτι την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και ισορρόπησε το ματς, του οποίου η ποιοτική εικόνα ωστόσο έμεινε αμετάβλητη.

Ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη, καμιά από τις δύο ομάδες δεν απείλησε με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ, κανείς δεν είχε κλασσική ευκαιρία και εν τέλει έμειναν και οι δυο το ίδιο ικανοποιημένοι και δυσαρεστημένοι ταυτόχρονα από το τελικό αποτέλεσμα. Η μοίρα του Αβάτου δεν άλλαξε, μιας που χρειάζεται έναν βαθμό για την εξασφάλιση της παραμονής, όμως ο Ορφέας θέλει νίκη την ερχόμενη εβδομάδα στον “Τελικό” με την Ένωση, που σήμερα κέρδισε και έφυγε στο +4, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων, προκειμένου να σώσει την κατηγορία.

Στις λιγοστές αξιόλογες στιγμές της αναμέτρησης, στο 26′ το φάουλ του Τορομανίδη πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 36′ ο Ρούφος έδιωξε, για σιγουριά, σε κόρνερ το μακρινό φάουλ του Βελή Μεμέτ Χακάν. Στο 58′ το σουτ του Χαλήλ Ιμπράμ Τανζού από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Νομικός, στο 67′ μετά από φάση διαρκείας έπειτα από κόρνερ η κεφαλιά του Χασάνογλου πέρασε άουτ, στο 77′ στην σημαντικότερη φάση της αναμέτρησης, το πλασέ του Γκέκα, ο οποίος καθυστέρησε να τελειώσει τη φάση, πέρασε έξω από τα δοκάρια, ενώ στο 90′ η εκτέλεση φάουλ του Μελισσόπουλου δεν βρήκε στόχο, φεύγοντας λίγο άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιάρας, που είχε για βοηθούς τους Δεδονάκη και Ζαχαριά.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου: Νομικός, Χατζηπαππάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Λαφάρας (46′ Χασάν Μπουλούτ), Χακάν Βελή, Γκουτσίδης, Χριστοφορίδης, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Ζιγκολάρι, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης (61′ Μελισσόπουλος), Σουκρήογλου (80′ Χιντ Ιμέρ), Κουκουρίγκος (75′ Τσέκος), Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ

Share it