Search

Ήττα στα σημεία απο τον ΠΑΟΚ για την Κ17 της Ξάνθης!

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα η Κ17 της Ξάνθης που ηττήθηκε με 1-0 απο την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος στο αθλητικό κέντρο Lolas.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη μετά από μία καλή εμφάνιση σε ένα δυνατό παιχνίδι δέχτηκαν στο α’ ημίχρονο το 1-0 με τη συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα απο τον Τασιούρα, αλλά παρά την προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το αήττητο σερί.

Η ξανθιώτικη ομάδα παρέμεινε στους 43 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση του Βορείου Ομίλου. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φώτης Τζίκας με βοηθούς τους Τσεχελίδη και Κωνσταντινίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΠΑΟΚ:Μπότης, Κιτσάκης, Τασιούρας, Μανωλιούδης, Κουλιεράκης, Τσίκος, Σπυριδόπουλος (50′ Σπυράκος), Κουτεντάκης, Κεδίκογλου (85′ Καμαρός), Κουλούρης (65′ Δαρέλας), Σμυρλής.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Αδαμίδης, Μακρίδης, Μελενικιώτης, Τσαγκαλίδης, Ζιπίδης, Αναστασιάδης (80′ Χασάνογλου), Καρατλίδης, Ζιάκας (73′ Καραμήτρος), Αραμπατζής (80′ Αναστασιάδης), Αλή.

Share it