Search

Pre Game: Πρεμιέρα με ντέρμπυ σε Play-Off και Play-Out της Α’ ΕΠΣ Θράκης! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Φίλες και φίλοι αναγνώστες του SportsAddict Καλημέρα σας!

Η ποδοσφαιρική δράση στην Ροδόπη συνεχίζεται σήμερα, με το SportsAddict να δηλώνει προφανώς και πάλι παρόν! Πρώτη αγωνιστική των Play-Off και Play-Out του πρωταθλήματος σήμερα στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Βεβαίως και όλες τις τελευταίες εξελίξεις των σημερινών αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να τις μαθαίνετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το LIVE του SportsAddict που θα αρχίσει 45′ πριν την έναρξη των αγώνων δηλαδή στις 14:45.

Το σημερινό pre-game και την live ενημέρωση, που θα ακολουθήσει, για την εξέλιξη των αγώνων, στηρίζουν οι:

 

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

PLAY-OFF

Στο μεγάλο ντέρμπυ της ημέρας η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι ξεκινούν τα Play-Off με προβάδισμα ενός βαθμούς από όλους τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές του τίτλου και σίγουρα δεν θέλουν να το αφήσουν να πάει χαμένο. Έξτρα κίνητρο για αυτούς το γεγονός πως απέναντί τους θα βρουν την ομάδα από την οποία έχασαν τα 3 από τα 5 φετινά τους ματς, εκ των οποίων οι δύο στο Κύπελλο. Αντίθετα ακριβώς πάνω σε αυτόν τον παράγοντα θέλει να χτίσει ο Πανθρακικός, ο οποίος με διπλό σήμερα και ξεπερνά τη Δόξα, αγγίζοντας ταυτόχρονα την κορυφή και διαγράφει το ελάχιστο πλεονέκτημα της. Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, ενώ από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν εκτός του Βιόπουλου που θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν, οι Νάνος, Αλπασλάν, Μαλές και Καραγιαννίδης.

Ματς κανονικής διάρκειας: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Πανθρακικός 0-1

Στα Αρχοντικά και στο άλλο ματς της πρεμιέρας των Play-Off η Ελπίδα Σαπών θα βρει απέναντί της τον Ορφέα Ξυλαγανής. Η νίκη αποτελεί μονόδρομος για τους γηπεδούχους οι οποίοι φέτος σε δύο εντός έδρας ματς με τον Ορφέα έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες. Ωστόσο πλέον τα πάντα ξεκινούν από άλλη βάση και η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου γνωρίζει πως σε περίπτωση νίκης της και στραβοπατήματος της Δόξας στο άλλο ματς, πατά από την αρχή κιόλας την κορυφή του Πρωταθλήματος. Η Ξυλαγανή από την άλλη δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο, πέραν του γοήτρου, αλλά και της μίνι παράδοσης που έχτισε τη φετινή σεζόν. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν ο τραυματίας Ρούφος, όπως επίσης και οι Ζήνωνος και Γαβριήλ.

Ματς κανονικής διάρκειας: Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Ξυλαγανής 0-1

Ρεπό: Δόξα Γρατινής

PLAY-OUT

Στον Μίσχο ο τοπικός Αετός υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων σε ένα αρκετά κρίσιμο ματς παρ’όλο που μιλάμε μόλις για την πρεμιέρα. Οι γηπεδούχοι από τη μια με νίκη ξεφεύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν το διπλό που θα τους βάλει για τα καλά στο κυνήγι της παραμονής. Πρόκειται επίσης για ένα ματς στο οποίο ο Μεμέτ Μεμέτ θα βρει απέναντί του την Αναγέννηση, την οποία οδήγησε πέρυσι στην 6η θέση και μένει να φανεί αν θα κάνει το 3/3 φέτος κόντρα στην παλιά του ομάδα. Χωρίς τους Μουσταφά Ισμαήλ και Μούλιο θα παραταχθεί ο Αετός, ενώ δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα της τελευταίας στιγμής για την Αναγέννηση.

Ματς κανονικής διάρκειας: Αετός Μίσχου-Αναγέννηση Παγουρίων 2-0

Τέλος σε ένα εξίσου κρίσιμο ματς μιας που ο χαμένος θα μπει από νωρίς σε περιπέτειες, ο ΠΑΟΚοσμίου υποδέχεται την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου. Οι δύο ομάδες κοντράρονται για δεύτερο σερί ματς και μάλιστα στην ίδια έδρα, στο οποίο δεν υπάρχει φαβορί μιας που όλα μοιάζουν απόλυτα ισορροπημένα. Κόσμιο και Θρυλόριο μετρούν από μια νίκη στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, το καθένα στην έδρα του, ξεκινούν με την ίδια βαθμολογία στα Play-Out, ενώ έχουν και σημαντικές απουσίες. Για τους γηπεδούχους είναι μόνο μια, αυτή του Πρίφτη, αλλά πρόκειται για τον παίκτη βαρόμετρο της ομάδας, ο οποίος είχε αποβληθεί, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με 7 (!) απουσίες και συγκεκριμένα αυτές των Ξενοδοχίδης Η. και Καζαντζόγλου που είχαν αποβληθεί, Παπαδόπουλου Κ., Ζήση, Ζώχιου και Αλεξίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και Θαλή, ο οποίος αντιμετωπίζει ίωση.

Ματς κανονικής διάρκειας: ΠΑΟΚοσμίου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 1-0

Ρεπό: Δόξα Σώστη

Θυμηθείτε τους διαιτητές των αναμετρήσεων!

Όλοι οι αγώνες ξεκινούν στις 15:30 και θα μπορείτε να παρακολουθήσετε live την εξέλιξή τους, αποκλειστικά μέσα από το SportsAddict. Αναλυτικά:

PLAY-OFF

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Πανθρακικός

Ελπίδα Σαπών-Ορφέας Ξυλαγανής

Ρεπό: Δόξα Γρατινής

PLAY-OUT

Αετός Μίσχου-Αναγέννηση Παγουρίων

ΠΑΟΚοσμίου-Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου

Ρεπό: Δόξα Σώστη

Share it