Search

Photos: Εντός έδρας ήττα απο τον Παναιτωλικό για τους Νέους της Ξάνθης

Δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα οι Νέοι της Ξάνθης που στα πλαίσια της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων έχασε με 2-0 απο την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού.

Στην αναμέτρηση έγινε στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή γνώρισαν την 13η φετινή τους ήττα μετά το τελικό 0-2 που διαμορφώθηκε από τα γκολ των Μπελεβώνη (22′) και Πανταζή (80′). Οι ξανθιώτες που δεν έπιασαν καλή απόδοση είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 70′ με την κεφαλιά του Παπαδόπουλου να διώχνει εντυπωσιακά ο κίπερ των Αγρινιωτών ενώ νωρίτερα απείλησε και ο Φάκκης για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σπύρο Σπάρταλη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Πιτσόλης (46′ Τσιτσεκίδης), Λεωντσάκος, Νιαζήφογλου, Παπαδόπουλος, Ιωακειμίδης (46′ Γκαρνέτας), Ισαακίδης (83′ Αλεξανιάν), Μανίσογλου (78′ Μαυροκέφαλος), Τσιλιγγίρης (83′ Μάρκου), Μπάκος, Φάκκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Παρδαλός(15′ λ.τρ. Κοντογιάννης), Σαράκης, Φραγκούλης, Κωνσταντόπουλος, Λαζαρίδης, Μπελεβώνης, Καρατσόλης(90′ Ασημακόπουλος), Μούκα(85′ Τσακνής), Ντούκας, Λαμπρίδης, Πανταζής

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

http://

Share it