Search

Η μέχρι στιγμής πορεία της Αναγέννησης Παγουρίων! Θέλει να κάνει την έκπληξη όπως πέρυσι!

Η Αναγέννηση Παγουρίων όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του Πρωταθλήματος, ωστόσο με διαφορετικό πρόσημο. Πέρυσι ήρθε από εκεί που δεν την περίμενε κανείς και μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην πρώτη εξάδα. Φέτος αποφάσισε να κατέβει στα γήπεδα την τελευταία στιγμή, όμως ως τώρα αποτελεί την αρνητική έκπληξη της φετινής χρονιάς.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιλιλή, τερμάτισε στην κανονική διάρκεια στην 10η και τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 2 ισοπαλίες και 16 ήττες, με τέρματα 6-59, ενώ στο Κύπελλο σημείωσε 2 νίκες και 2 ήττες με γκολ 6-12. Η πιο ευρεία νίκη της ήταν κόντρα στον Πόντο Θρυλορίου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου με 4-2, ενώ οι πιο ευρείες ήττες της, από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την 16η αγωνιστική και από την Ελπίδα Σαπών την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου με 7-0. Στα 22 παιχνίδια της σεζόν που έδωσε μέχρι στιγμής το ποσοστό νικών της αγγίζει το 9% ενώ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς πετυχαίνει 0,54 γκολ και δέχεται 3,22. Διαθέτει την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα στο Πρωτάθλημα.

Πέρυσι τερμάτισε 6η στην κανονική διάρκεια (22 ματς) με τέρματα 42-46, ενώ αποκλείστηκε στα Προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αν υπολογίζονταν η βαθμολογία μόνο βάσει των αντιπάλων της στα Play-Out θα ήταν 10η με 1 βαθμό.

Την 1η αγωνιστική των Play-Out, στα οποία εκκινεί με 1 βαθμό, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αετό Μίσχου. Οι μοναδικές ομάδες από τις οποίες απέσπασε ισοπαλία ήταν ο ΠΑΟΚοσμίου και ο Ορφέας Ξυλαγανής.

Κοιτάζει κανείς τα νούμερα και θεωρεί δεδομένα πως η Αναγέννηση θα υποβιβαστεί και μάλιστα ως ουραγός. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνά δύο παράγοντες. Πρώτον τα τελευταία χρόνια που διεξάγονται Play-Out στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, πάντα στο τέλος μια από τις ομάδες που τερματίζουν την κανονική διάρκεια κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού καταφέρνει και σώζεται. Δεύτερον ανατρέξτε στα HL της αναμέτρησης της Αναγέννησης με τον Ορφέα Ξυλαγανής την τελευταία αγωνιστική στο 0-0 που της χάρισε και έναν βαθμό στα Play-Out, ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός. Θα είναι λάθος οι αντίπαλοί της να ξεγράψουν την Αναγέννηση, μιας που οι διαφορές είναι πολύ μικρές, τα Παγούρια παρουσιάζουν σαφώς βελτιωμένη και ανταγωνιστική εικόνα και έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν την έκπληξη και να παραμείνουν στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου:

Ήρθαν: Στυλιανίδης (Κομψάτος Πολυάνθου), Γιαννακόπουλος (Κομψάτος Πολυάνθου), Γεωργίου, Κουβεργιανός (Δόξα Γρατινής), Νάστας (Δόξα Προσκυνητών), Μποτονάκης

Έφυγαν: Γκάζος, Κουτσουρόπουλος

Οι σκόρερ της Αναγέννησης Παγουρίων (στο Πρωτάθλημα σε 18 ματς):

  1. Νασουφτσάν Σαλήμ 3
  2. Τζωρτζάκης 2
  3. Μήτας 1

Share it