Search

Η μέχρι στιγμής πορεία της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου! Θα δώσει μάχη για την παραμονή!

Η σταχτοπούτα της φετινής Α’ ΕΠΣ Θράκης, Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, δίνει τη δική της μάχη σε αυτή τη πρωτόγνωρη εμπειρία. Ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε πέρυσι, κατέκτησε το Πρωτάθλημα στη Β’ κατηγορία και φέτος παλεύει για την σωτηρία του. Αρχικός στόχος ήταν τα Play-Off αλά έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αγκαλιάσει την ομάδα, την ακολουθούν στα παιχνίδια της και πασχίζουν για αυτή, ωστόσο αγωνιστικά η Αναγέννηση θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένη προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου στην ίδια κατηγορία.

Η ομάδα του Θεόφιλου Παπαδόπουλου, που διαδέχθηκε τον Παναγιώτη Βουνάτσο, τερμάτισε στην κανονική διάρκεια στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η Αναγέννηση στο πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 12 ήττες, με τέρματα 12-29, ενώ στο Κύπελλο σημείωσε 2 νίκες και 2 ήττες με γκολ 15-7. Η πιο ευρεία νίκη της ήταν κόντρα στον Ηρακλή Σαπών για την 1η φάση του Κυπέλλου με 0-8, ενώ η πιο ευρεία ήττα της, από την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την 3η αγωνιστική και από την Δόξα Γρατινής την 8η αγωνιστική με 5-1. Στα 22 παιχνίδια της σεζόν που έδωσε μέχρι στιγμής το ποσοστό νικών της αγγίζει το 27,2% ενώ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς πετυχαίνει 1,22 γκολ και δέχεται 1,63. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίθεση στο Πρωτάθλημα.

Αν υπολογίζονταν η βαθμολογία μόνο βάσει των αντιπάλων της στα Play-Out θα ήταν 9η με 10 βαθμούς.

Την 1η αγωνιστική των Play-Out, στα οποία εκκινεί με 5 βαθμούς, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚοσμίου, τον οποίο δεν έχει κερδίσει φέτος. Η μοναδική ομάδα από τα Play-Out από την οποία δεν έχει χάσει είναι η Αναγέννηση Παγουρίων, με την οποία μετρά δύο νίκες (2-0 και 1-3).

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Αναγέννησης είναι η απειρία της. Μια ομάδα καινούρια, που παλεύει χωρίς έδρα, που αναγκάστηκε να αλλάξει και πάλι γήπεδο, αφού χρησιμοποιεί πλέον το γήπεδο του Κάλχα. Τα Play-Out αναμένονται πολύ δύσκολα για την νεοσύστατη ομάδα του Θρυλορίου, η οποία πλέον δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών αν θέλει να σώσει την κατηγορία.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου:

Ήρθαν: Πολιτίδης (Αετός Μίσχου), Λιόλιος (Αετός Μίσχου)

Έφυγαν: Χατζημιχαήλ (Δόξα Γρατινής), Κυπριανού (Δόξα Γρατινής), Βλαδιμηρίδης (Έγκματινγκ)

Οι σκόρερ της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου (στο Πρωτάθλημα σε 18 ματς):

  1. Σαμαράς 4
  2. Ξενοδοχίδης Η. 2
  3. Παναγιωτίδης 2
  4. Αλεξίου 1
  5. Ιγνατιάδης 1
  6. Ξενοδοχίδης Γ. 1
  7. Παπαδόπουλος Κ. 1

Share it