Search

Η μέχρι στιγμής πορεία του Αετού Μίσχου! Στόχος η παραμονή και η εκ νέου εδραίωση στην κατηγορία!

Είναι αδιαμφισβήτητα η πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας του. Ο Αετός Μίσχου μετά την, σημαντική για το τοπικό ποδόσφαιρο, επιστροφή του στην Α’ κατηγορία, πέρασε δύσκολες στιγμές, με τον απροσδόκητο χαμό του αείμνηστου προέδρου του, Μουσταφά Ερδάλ. Άπαντες ενωμένοι σαν μια οικογένεια στο στρατόπεδο του Αετού, έχουν βάλει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, ώστε ο σύλλογος να εδραιωθεί και πάλι εκεί όπου ανήκει, αλλά και για να τιμήσουν με αυτόν τον απλό τρόπο τη μνήμη, ενός ενθρώπου που ήταν επί σειρά ετών η “σημαία” της ομάδας.

Η ομάδα του Μεμέτ Μεμέτ τερμάτισε στην κανονική διάρκεια στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 16 βαθμούς, ενώ στο Κύπελλο αποκλείστηκε από την πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Ο Αετός στο πρωτάθλημα έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 12 ήττες, με τέρματα 12-46, ενώ στο Κύπελλο σημείωσε 1 ισοπαλία με γκολ 2-2 (δεν υπολογίζονται τα αποτελέσματα σε παράταση και πέναλτι). Οι πιο ευρείες νίκες του ήταν κόντρα στην Αναγέννηση Παγουρίων για την 11η αγωνιστική και την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου για την 16η αγωνιστική με 2-0 και 0-2 αντίστοιχα, ενώ οι πιο ευρείες ήττες του, από την Ελπίδα Σαπών την 3η αγωνιστική, την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου την 17η αγωνιστική και τον Πανθρακικό την 18η αγωνιστικής με 6-0, 0-6 και 6-0 αντίστοιχα. Στα 19 παιχνίδια της σεζόν που έδωσε μέχρι στιγμής το ποσοστό νικών του αγγίζει το 26,3% ενώ κατά μέσο όρο σε κάθε ματς πετυχαίνει 0,73 γκολ και δέχεται 2,52. Διαθέτει την τρίτη χειρότερη επίθεση και την δεύτερη χειρότερη άμυνα στο Πρωτάθλημα.

Αν υπολογίζονταν η βαθμολογία μόνο βάσει των αντιπάλων του στα Play-Out θα ήταν 7ος με 15 βαθμούς.

Πέρυσι είχε αποκλειστεί στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου.

Την 1η αγωνιστική των Play-Out, στα οποία εκκινεί με 5 βαθμούς, υποδέχεται την Αναγέννηση Παγουρίων, την οποία έχει κερδίσει και τις δύο φορές που την αντιμετώπισε φέτος. Η μοναδική ομάδα από τα Play-Out την οποία δεν έχει κερδίσει είναι η Δόξα Σώστη, με την οποία μετρά δύο ήττες (0-3 και 2-0).

Σύμφωνα με τους αριθμούς, από τη μια ο Μίσχος δεν είναι και η πιο σταθερή και αξιόπιστη ομάδα του Πρωταθλήματος, από την άλλη όμως κέρδισε 15 από τους 16 βαθμούς στην κανονική διάρκεια κόντρα στις ομάδες που θα βρει μπροστά του και στα Play-Out. Ο παράγοντας έδρα, μιας που ο Αετός διαθέτει ένα ιδιαίτερο γήπεδο που γίνεται “καζάνι” και το γεγονός πως οι παίκτες εκτός από τον εαυτό τους παίζουν και για τον προαπελθόντα πρόεδρό τους, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια και η ομάδα του Μίσχου συγκεντρώνει βάσιμες πιθανότητες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου:

Ήρθαν: Βαϊόπουλος (Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων), Μίχος (Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων), Κατσαβός (Ορφεάς Στρύμης), Στούπος (Δόξα Γρατινής), Μαλαματένιος (ΠΑΟΚοσμίου), Αραμπατζής Μ.

Έφυγαν: Ασλαμαζίδης (Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου), Πολιτίδης (Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου), Λιόλιος (Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου)

Οι σκόρερ του Αετού Μίσχου (στο Πρωτάθλημα σε 18 ματς):

  1. Μουσταφά Ισμαήλ 4
  2. Χασάν Βολκάν 2
  3. Αληοσμάν Τζενγκίζ 1
  4. Λιόλιος 1
  5. Μακρής 1
  6. Μαλαματένιος 1
  7. Μανάβ Ισμαήλ Σερχάτ 1
  8. Στούπος 1

Share it