Search

Εντός με Παναιτωλικό οι Νέοι, στην Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ οι Κ17 & Κ15 της Ξάνθης!

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης που συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της Super League. Εντός έδρας αγωνίζεται η Κ-19 ενώ εκτός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει η Κυριακή (8/3) για την Κ-17 και την Κ-15.

Η Κ-19 της Ξάνθης το Σάββατο (7/3) στις 10:30 υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στα πλαίσια της εξ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων. Στην αναμέτρηση που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων, οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ και να αυξήσουν την συγκομιδή των 23ων βαθμών τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι στην 13η θέση με 15. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σπύρο Σπάρταλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ-17 της Ξάνθης την Κυριακή (8/3) στις 13:30 στο αθλητικό κέντρο Lolas θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής του Εφηβικού Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη είναι στην 3η θέση με 43 βαθμούς κι ένα αήττητο σερί 11 αγώνων, ενώ οι γηπεδούχοι στην 1η θέση με 58 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φώτης Τζίκας με βοηθούς τους Τσεχελίδη και Κωνσταντινίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Κ-15 της Ξάνθης την Κυριακή (8/3) στις 13:00 στο αθλητικό κέντρο Lolas για την 19η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη είναι στην 2η θέση με 20 βαθμούς στη μάχη για την είσοδο στα play off τρεις αγώνες πριν το φινάλε. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωάννης Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Τέγο της ΕΠΣ Πιερίας.

Share it