Search

Αποκλειστικό: Παρελθόν απο τον πάγκο της Ξάνθης οι Γιώργος Παράσχος & Παναγιώτης Γκουτσίδης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict ο Γιώργος Παράσχος και ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουτσίδης δεν θα συνεχίσουν να βρίσκονται στον πάγκο της Ξάνθης.

Ο 67χρονος Καστοριανός τεχνικός σε κουβέντα που είχε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Χρήστο Πανόπουλο, το βράδυ της Πέμπτης ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι του ξανθιώτικου συλλόγου. Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Παράσχος επέστρεψε στην Ξάνθη για τρίτη φορά στις 8 Δεκεμβρίου και σχεδόν 3 μήνες μετά αποτελεί παρελθόν έχοντας κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε 15 παιχνίδια, με απολογισμό 8 ήττες, 5 ισοπαλίες και 2 νίκες.

Ο Καστοριανός τεχνικός και ειδικά μετά το “μπέρδεμα” με τις δηλώσεις του, οπού η ΠΑΕ έβγαλε και ανακοίνωση, είδε την θέση του αποδυναμώνεται και παρά την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κρίθηκε πως είναι προτιμότερο η ομάδα να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή ενόψει των πλέι άουτ και αναμένοντας φυσικά την εκδίκαση της υπόθεση απο την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ώστε να ξέρει η ομάδα οριστικά με τι βαθμούς θα μπει σε αυτή την διαδικασία.

Παρελθόν απο τον πάγκο της ομάδας μαζί με τον Γιώργο Παράσχο θα αποτελέσει και ο άμεσος συνεργάτης του, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Share it