Search

Προληπτικά μέτρα του Δήμου Ξάνθης για κορονοϊό με απολύμανση στα κλειστά γήπεδα της πόλης!

Απολύμανση στα κλειστά γήπεδα της πόλης(“Φ. Αμοιρίδης”, ΔΑΚ, “Αλ. Μπαλτατζής”) το διήμερο 5-6 Μαρτίου ως προληπτικό μέτρο για τον κορονοϊό, και όπως είναι λογικό δεν θα γίνουν προπονήσεις.

Για το θέμα σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσαν Ασπίδα, Λεύκιππο και Αρίωνας Ξάνθης:

“Στα πλαίσια των απολυμάνσεων που πραγματοποιούνται προληπτικά σε όλα τα αθλητικά κέντρα της χώρας μας, σας κάνουμε γνωστό πως την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κλειστό γήπεδο “Φ.Αμοιρίδης” και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο κλειστό γήπεδο “Α.Μπαλτατζής” και στο κλειστό γήπεδο Ευμοίρου “Χρ.Χριστοδούλου”.
Ως εκ τούτου ενημερώνουμε τους γονείς και τους αθλητές μας πως οι προγραμματισμένες προπονήσεις, όλων των τμημάτων της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, στο κλειστό γήπεδο Ευμοίρου ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.”

“”Ο ταχυδρόμος και ο κορωνοϊός χτυπάνε… πάντα 2 φορές”: Δυστυχώς για σήμερα Πέμπτη 5 Μαρτίου το “Φίλιππος Αμοιρίδης” θα παραμείνει κλειστό λόγω απολύμανσης για προληπτικούς λόγους. Αύριο Παρασκευή 6/3 θα λειτουργήσει κανονικά τόσο για τους προγραμματισμένους σχολικούς αγώνες όσο και για το πρόγραμμα προπονήσεων. Ενημερωτικά, σας αναφέρουμε ότι απολύμανση θα υλοποιηθεί σταδιακά για προληπτικούς λόγους σε όλα τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.”

“Ο δήμος Ξάνθης στα πλαίσια πρόληψης κατά του Κορωναϊου θα κάνει απολύμανση στα κλειστά γυμναστήρια αύριο Παρασκευή 06/03.
Η ομάδα του Αρίωνα σας ανακοινώνει πως ακυρώνει όλες τις προπονήσεις της προκειμένου να διευκολύνει το έργο του δήμου Ξάνθης.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν κανονικά από το Σάββατο 07/03.”

Share it