Search

Επικυρώθηκαν και ξεκινούν απο βδομάδα τα πλέι οφ! Μετά την απόφαση της Επ. Εφέσεων θα ξεκινήσουν τα πλέι άουτ!!!

Επικυρώθηκε στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ η βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις θέσεις 1-6.

Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν μετά την πρωτόδικη απόφαση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα ξεκινήσουν τα πλέι-οφ της Super League 1.

Το Δ.Σ. της διοργανώτριας επικύρωσε τη βαθμολογία για τις θέσεις 1-6 (με την αφαίρεση επτά πόντων από τον «δικέφαλο του Βορρά» να υπολογίζεται κανονικά). Στη σχετική ψηφοφορία 11 ομάδες ψήφισαν υπέρ, με τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (για δικούς του λόγους ο καθένας) να ψηφίζουν «παρών» και τους Βόλο και ΕΠΟ να απουσιάζουν. Ακολούθως έγινε η κλήρωση με την πρεμιέρα να αναμένεται απο την επόμενη εβδομάδα με μεγάλα παιχνίδια καθώς στην πρεμιέρα θα έχουμε: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – ΟΦΗ

Από εκεί και πέρα αναβλήθηκε η επικύρωση της βαθμολογίας για τις θέσεις από 7-14 καθώς οι ομάδες αποφάσισαν ομόφωνα αυτό να συμβεί όταν υπάρξει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το θέμα ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Αφού επικυρωθεί η βαθμολογία για τις θέσεις αυτές, θα γίνει και η κλήρωση των πλέι άουτ. Καθώς όπως γνωστοποίησε ο Χρήστος Δάρας(Πανιώνιος) “Οι Πανιώνιος, Λάρισα και Παναιτωλικός θα κάνουν έφεση ζητώντας υποβιβασμό της Ξάνθης”

Share it