Search

Video: Τα στιγμιότυπα της νίκης του Νέου Σιδηροχωρίου και της νέας..cult ισοπαλίας που έστειλε τον Ορφέα Ξυλαγανής στα Play-Off της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου να τερματίζει στην πρώτη θέση και τον Ορφέα Ξυλαγανής να επιτυγχάνει την είσοδό του στα Play-Off ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Α΄ΕΠΣ Θράκης.

Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικράτησε της Δόξας Γρατινής με 1-0 χάρις σε τέρμα του Βάσκου στο 11′ (Θυμηθείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ του ματς ΕΔΩ), ενώ ο Ορφέας Ξυλαγανής αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Αναγέννηση Παγουρίων και τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος την ήττα της Δόξας Σώστη με 1-2 από την Ελπίδα Σαπών. (Θυμηθείτε την διακύμανση του σκορ μέσα από το LIVE του SportsAddict). Η ισοπαλία αυτή μάλιστα ευνόησε και τις δύο ομάδες μιας που η Αναγέννηση τερμάτισε με 2 βαθμούς και θα εκκινήσει έτσι τα Play-Out με 1.

Παρακολουθήστε παρακάτω τα στιγμιότυπα των δύο αναμετρήσεων, με νέα επική “cult” περιγραφή στο ματς του Ορφέα, μέσα από την κάμερα του Γιώργου Σκουταρίδη και των συνεργατών του στη LegaTV:

Share it