Search

Με ήττες στη Θεσσαλονίκη, αλλά και υποσχέσεις για το μέλλον ολοκλήρωσαν τη φετινή παρουσία τους οι μεικτές του Έβρου

Με τα Κ12 της ΕΠΣ Έβρου να ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους τερματίζοντας στην 3η θέση και τα Κ14 στην 4η, έπεσε σήμερα η αυλαία του πρωταθλήματος μεικτών ομάδων.

Η Κ12 του Τάκη Λαμπίδη ηττήθηκε από την ΕΠΣ Μακεδονίας με 4-0 και έτσι δεν κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη δυάδα ώστε να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Η Κ14 του Γιώργου Αραμπατζή γνώρισε την ήττα με 3-2 από την αντίστοιχη της Μακεδονίας αν και προηγήθηκε με τον Δαλάτση στο 41′. Η Μακεδονία έφτασε στην ολική ανατροπή, ο Έβρος κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Κοκκινίδη στο 58′, όμως οι Θεσσαλονικείς βρήκαν και τρίτο γκολ και πήραν έτσι τη νίκη.

Σύνθεση Έβρου Κ12: Λασκαρίδης (46′ Κελέτσης), Παπαμιχαήλ, Χατζησταντσίδης (46′ Αραμπατζής), Ανδρίκος, Μπαζούκης, Μπεδινάκης (37′ Κουινέλης), Ανδριτσούδης (37′ Καριοφύλλης), Ντουμανάκης (46′ Βαϊλεζούδης), Δελημπέης (31′ Κουτρούλας).

Σύνθεση Έβρου Κ14: Ντάντακας (55′ Κεσουδάκης), Καμπάκης (36′ Μάρτσης), Βεζάσης (55′ Καλπακίδης), Κοκκινίδης, Δαλάτσης, Δαρούσης (55′ Πόντικας), Μακρίδης, Νευρατάκης (44′ Ανθόπουλος), Χρηστοούδης (55′ Ραμαδάνογλου), Τουφάκης, Πορτοκαλίδης (55′ Ντέμπροβα).

Παρά τον αποκλεισμό και των δύο ομάδων του Έβρου, τα δείγματα σε αυτό το νεοσύστατο πρωτάθλημα της ΕΠΟ ήταν θετικά για τους πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν, αφήνοντας έτσι υποσχέσεις για το μέλλον.

Share it