Search

Έσπασε το αήττητο της Γρατινής και τερμάτισε στην κορυφή της βαθμολογίας η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Με 1-0 επικράτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου της Δόξας Γρατινής στην αυλαία της κανονικής διάρκειας της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απέκτησαν το προβάδισμα από νωρίς στο ματς και διατήρησαν αυτή την πολύ σπουδαία και σημαντική νίκη, με την οποία τερμάτισαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και εκκινούν τα Play-Off με πλεονέκτημα.

Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη ήττα στη σεζόν για την Δόξα Γρατινής, η οποία πλέον έχασε το αήττητο που διατηρούσε. Η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς μάλιστα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 68′ λόγω αποβολής του Χρήστου Στοΐνοβιτς, ωστόσο στα εναπομείναντα λεπτά κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες στα καρέ των γηπεδούχων, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκε.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Δραγανίδης από τα αριστερά γύρισε την μπάλα στον Βάσκο και εκείνος με φοβερό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους ο σκόρερ του Νέου Σιδηροχωρίου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, όμως δεν τελείωσε ιδανικά την φάση όντας μόνο απέναντι στον Εφτούν. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια ανέβασαν την πίεσή τους και απείλησαν κυρίως με τα σουτ των Γιαννακιτσίδη και Μυλωνά, που όμως δεν νίκησαν τον Τσομπανόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουμπαράκης που είχε για βοηθούς τους Γκιόση και Γαρδικιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Αμοιρόπουλος, Λεφής, Αστρεινίδης, Κυπιρτόγλου (81′ Παπαδόπουλος), Σιχλοιμίρης (83′ Κωσταρέλης), Μουρατίδης (83′ Κεφαλούκος), Βάσκος, Δραγανίδης, Δερμιτζάκης (40′ Κεφαλούκος).

Δόξα Γρατινής (Στοϊνοβιτς Ζ.): Μπουτσακτσή Εφτούν, Θεοδωρίδης, Καλογρανάς, Στοϊνοβιτς Χ., Χασάν Μέριτς, Παπαχρόνης, Στοϊνοβιτς Λ., Κρεμμύδας [55′ Χατζημιχαήλ (78′ Τροκάνας)], Αμέτ Ερκάν, Αντωνιάδης (55′ Μυλωνάς), Γιαννακιτσίδης.

*φώτο αρχείου

Share it