Search

Το “μπέρδεμα” με τις δηλώσεις Παράσχου και η διευκρίνιση του ΑΟΞ “Δεν θέλουμε τη βοήθεια κανενός, πόσω μάλλον της ομάδας που έχουμε απέναντί μας”

“Σάλος” έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη απο το πρωί για τις δηλώσεις του προπονητή της Ξάνθης, Γιώργου Παράσχου μετά το φινάλε του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Σε αυτές ο Καστοριανός κόουτς σε μία αποστροφή του λόγου του, έκανε αναφορά σε όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες με την υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας της ξανθιώτικης ομάδας. O 67χρονος τεχνικός δήλωσε πως η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ έδωσε απάντηση και ευχήθηκε να σκεφτεί καλύτερα ο Ολυμπιακός και να βοηθήσει να μην τιμωρηθεί η Ξάνθη.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Ηταν πιστεύω μία αποστομωτική απάντηση σε όλα όσα γράφονται και ίσως να βάλει και λίγο μυαλό ο Ολυμπιακός να μας βοηθήσει τώρα να μην τιμωρηθούμε”

Με την Ξανθιώτικη ΠΑΕ να προχωρά σε διευκρινιστική ανακοίνωση οπού τονίζεται πως η ξανθιώτικη ΠΑΕ δεν θέλει τη βοήθεια κανενός πόσο μάλλον της ομάδας που τόσο καιρό την κυνηγά με κάθε τρόπο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

“Θεωρούμε αναγκαίο σ’ αυτές τις “πονηρές εποχές” να τοποθετηθούμε πάνω στη δήλωση του προπονητή μας μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Θέλουμε λοιπόν να δηλώσουμε, ότι δεν επιθυμούμε κανενός τη βοήθεια, απ’ όπου κι αν προέρχεται, πόσω μάλλον, της ομάδας που τόσους μήνες, άδικα, έχουμε απέναντί μας.”

Share it