Search

Στην κορυφή ο Αμέτ Ερκάν, ακολουθεί ο Βάσκος! Η μάχη των πρώτων σκόρερ στην Α’ ΕΠΣ Θράκης μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας!

Με τεράστιο ενδιαφέρον εξελίσσεται το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης, το οποίο αποτελεί αδιαμφισβήτητα, το πιο συναρπαστικό και απρόβλεπτο τουλάχιστον των τελευταίων ετών. Πάμε ωστόσο να δούμε και πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και στον πίνακα των σκόρερ.

Στην κορυφή του ειδικού πίνακα βρίσκεται ο Αμέτ Ερκάν με 16 τέρματα, ακολουθεί ο περσινός πρώτος σκόρερ, Χρήστος Βάσκος, με 14, ενώ την πρώτη τριάδα κλείνει ο Δημήτρης Σιχλοιμίρης με 12 γκολ.

Πάμε να δούμε πώς διαμορφώνεται μέχρι στιγμής η μάχη των πρώτων σκόρερ στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης μετά από 18 αγώνες και την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας!

Αναλυτικά οι 12 πρώτοι σκόρερ του πρωταθλήματος:

  1. Αμέτ Ερκάν (Δόξα Γρατινής) 16
  2. Βάσκος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου) 14
  3. Σιχλοιμίρης (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου) 12
  4. Κεφαλούκος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου) 11
  5. Αντωνιάδης (Δόξα Γρατινής) 11
  6. Μπόζης (Ελπίδα Σαπών) 10
  7. Πασχάλης (Ορφέας Ξυλαγανής) 9
  8. Ρουμπιές (Πανθρακικός) 8
  9. Τριαντόπουλος (Ελπίδα Σαπών) 7
  10. Νάνος (Πανθρακικός) 7
  11. Σαμιώτης (Δόξα Σώστη) 7
  12. Μαρούντας (Ορφέας Ξυλαγανής) 6

Οι πρώτοι σκόρερ ανά ομάδα:

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου: Βάσκος (14), Ελπίδα Σαπών: Μπόζης (10), Πανθρακικός: Ρουμπιές (8), Δόξα Γρατινής: Αμέτ Ερκάν (16), Ορφέας Ξυλαγανής: Πασχάλης (9), Δόξα Σώστη: Σαμιώτης (7), Αετός ΜίσχουΜουσταφά Ισμαήλ (3), ΠΑΟΚοσμίου: Πρίφτης (5), Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου: Σαμαράς (4), Αναγέννηση Παγουρίων: Νασουφτσάν Σαλήμ (3).

Υπενθυμίζουμε πως κάθε Σάββατο μπορείτε να ενημερώνεστε LIVE λεπτό προς λεπτό για την εξέλιξη των αγώνων της Α’ ΕΠΣ Θράκης μέσα από το SportsAddict!

Share it