Search

Σε οικογενειακό και συγκινητικό κλίμα η κοπή πίτας της ΕΠΣ Θράκης με αρκετές σημαντικές βραβεύσεις!

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Θράκης για την κοπή της πίτας. Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων των συλλόγων της ΕΠΣ Θράκης, των Διαιτητών αλλά και φίλων του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, που περιελάμβανε βραβεύσεις αλλά και συγκινητικές στιγμές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ροδόπης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου κ. Χατζημαρινάκης, ο εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Στυλιανίδη ο κ. Παπαδάκης, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Αρριανών Μεμέτ Αλή Τζουνέϊτ, ο Ανδρέου Λεωνίδας συνταγματάρχης 29ης Τ.Π., ο Παπατζής Ιωάννης μέλος Ε.Π.Σ. Ξάνθης, ο Πριονίδης Γεώργιος ταμίας και ο Μέγας Αχιλλέας γενικός γραμματέας Ε.Π.Σ. Καβάλας, ο Νικολόπουλος Αγγελος αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ. Αθηνών, ο Σαρηγιαννίδης Σταύρος πρόεδρος Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, καθώς επίσης μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαρίτου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Τσαλικίδης.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους να συνεχίσουν το έργο του με υγεία τόνισε πως οι θεωρητικά «αδύναμοι» χρειάζονται μεγαλύτερη στήριξη. Ο Σεβασμιότατος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη παιδαγωγική αξία του αθλητισμού τονίζοντας πως μέσα από το ποδόσφαιρο οι νέοι θα πρέπει να αποκτούν το κατάλληλο ήθος ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης, κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και μίλησε με ικανοποίηση για το έργο που ολοκληρώθηκε στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης κάνοντας λόγο για έργο που έδωσε πνοή στον τόπο.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με βραβεύσεις στους μαθητές που αγωνίζονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ενώ έγιναν και διάφορες κληρώσεις με τους ΠΑΟΚοσμίου, Αλανότοπο, Ατσάλι Αρχοντικών, Κομψάτο Πολυάνθου, Δόξα Σώστη, Πόντο Κομοτηνής, Ελπίδα Σαπών, Ελπίδες Κομοτηνής και Αναγέννηση Παγουρίων να είναι οι τυχεροί.

Συγκίνηση στις βραβεύσεις

Συγκίνηση σκόρπισαν οι 3 βραβεύσεις που πραγματοποιήθηκαν και συγκεκριμένα του ακούραστου εργάτη του ποδοσφαίρου της Ροδόπης κ. Ομέρ Ομέρ και του Γιώργου Μυστρίδη, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης και για 2η φορά επέδειξε το μεγάλο ήθος που διαθέτει προσφέροντας τις υπηρεσίες του για το κοινό καλό. Μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση προκάλεσε η τίμηση στη μνήμη του αδικοχαμένου προέδρου του Αετού Μίσχου και μέλους της ΕΠΣ Θράκης Μουσταφά Ερδάλ.

«Ευτράπελο» με την βράβευση του πρωταθλητή και του κυπελλούχου ΕΠΣ Θράκης

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου πέρυσι «σάρωσε» στο διάβα του και κατέκτησε και τους δύο τίτλους της ΕΠΣ Θράκης αλλά οι διοικητικές εξελίξεις που ακολούθησαν είχαν ως αποτέλεσμα την μη – συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Βέβαια η ΕΠΣ Θράκης όφειλε να βραβεύσει τους πρωταθλητές και κυπελλούχους ΕΠΣ Θράκης χωρίς όμως να υπάρχει έστω ένας εκπρόσωπος του Ιάσμου. Για τον λόγο αυτό τις πλακέτες παρέλαβε ο Νίκος Μπαχαρίδης, ο οποίος ήταν ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών και θέλει να ζήσει εκ νέου τις ίδιες στιγμές στον πάγκο του Πανθρακικού αυτήν την φορά.  Επιπλέον βραβεύτηκε και η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Θράκης. Τέλος βραβεύτηκε και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ16.

Το «χρυσό Παπούτσι» στον Βάσκο και στον Γιασάρ – Βραβεύσεις για τους ποδοσφαιριστές που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Πρώτος σκόρερ στην Α΄ ΕΠΣ Θράκης αναδείχθηκε ο Χρήστος Βάσκος με την φανέλα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και ο Εσδάτ Γιασάρ του Αετού Μίσχου στην Β΄ ΕΠΣ Θράκης. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για παιδιά που αγωνίστηκαν στην ΕΠΣ Θράκης και κατάφεραν να συνδυάσουν τις μαθητικές επιτυχίες με την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο.

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ!

Share it