Search

Βασίλης Τοροσίδης: “Εάν δείξουμε το πρόσωπο που δείχνουμε όλη τη χρονιά δεν θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα!”

Στην εκπομπή Σούπερ Μπάλα του MEGA μίλησε ο Βασίλης Τοροσίδης και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει το πρωτάθλημα, όμως, σε ό,τι αφορά την Ευρώπη… «τρώγοντας έρχεται η όρεξη». Αναλυτικά:

«Φυσικά και δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Ακολουθούν δέκα ντέρμπι στα πλέι οφ. Μπορείς να ηττηθείς παντού εάν δεν είσαι σοβαρός. Εάν δείξουμε το πρόσωπο που δείχνουμε όλη τη χρονιά, με τους επτά βαθμούς διαφορά, δεν θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Κεντρικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Δείχνουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Κάναμε δύο καλά ματς με την Άρσεναλ και αξίζαμε την πρόκριση, αλλά έρχονται δύο πολύ δύσκολα ματς με Γουλβς.

Η Γουλβς είναι πιο δύσκολη και πιο φορμαρισμένη ομάδα από την Άρσεναλ. Δεν είναι μεγαθήριο σαν όνομα και φανέλα, αλλά θα είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε ένα ακόμα βήμα στο Europa League».

Για το παιχνίδι στην Τούμπα για το Κύπελλο: «Πρέπει να πάμε σε μια δύσκολη έδρα, στην Τούμπα, απέναντι σε μια καλή ομάδα και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκοράρει συχνά από στημένες φάσεις: «Ο Ματιέ (σ.σ. Βαλμπουενά), είναι πάρα πολύ δυνατός στις στημένες φάσεις. Μας βοήθησε πολύ. Αλλά είμαστε και ψηλή ομάδα».

Share it