Search

Ιδανικό ξεκίνημα στα τελικά του Εφηβικού με διπλό επί της Αγίας Βαρβάρας για τον Αρίωνα Ξάνθης!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος ο Αρίωνας Ξάνθης που έφυγε με σπουδαίο διπλό απο το κλειστό “Ποταμουδιών” επικρατώντας με 73-71 της Αγίας Βαρβάρας.

Το ματς ήταν συναρπαστικό σε όλη του την διάρκεια, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο με τους γηπεδούχους με υψηλά ποσοστά στα τρίποντα, πέτυχαν συνολικά 10 έναντι 4 του Αρίωνα, έβαλαν δύσκολα στους ξανθιώτες που όμως ήταν πολύ δυνατοί σε άμυνα και επίθεση κάτω απο το καλάθι καταφεραν έστω και στο όριο να φτάσουν σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αρίωνας έχει μπροστά του τοπικό ντέρμπι υποδεχόμενος στο “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” τον Λεύκιππο Ξάνθης. Ενώ η ομάδα της Καβάλας θα αγωνιστεί στο κλειστό “Ομόνοιας” Σερρών κόντρα στους Ίκαρους.

Κορυφαίοι για τους ξανθιώτες οι Αμοιράς, Ρούμογλου που σκόραραν μαζί 45 πόντους ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Χριστοφορίδης. Ενώ απο πλευράς Καβαλιωτών καλή εμφάνιση είχαν οι Καρατζίδης, Βρεττός, Παράσχου και οι δύο Μάρκου

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 34-35(ημίχρονο), 54-57, 71-73(τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Δημάδης – Ντούρας

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, περιλαμβάνεται ο Christos Mitikopoulos, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετ

Αγία Βαρβάρα (Μυτικόπουλος): Παράσχου 17(3), Χαμαλίδης, Βρεττός  12(2), Κουντουρπτσής, Δρόσος, Κεσόπουλος, Αυγερινός, Καρατζίδης  16(3), Παπαδόπουλος Δ., Γιουρούπης, Μάρκου Δ 12(1), Μάρκου Μ.  14(1)

Αρίων Ξάνθης (Παπαδόπουλος): Κοτζαμάνης 4, Παπαϊωάννου 2, Αμοιράς 20 (1), Μπουτζικούδης 2, Καλλίδης 4, Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης 14 (1), Ρούμογλου 25 (2), Ζαρωτιάδης, Βαλασίδης 2, Μπέγκο, Λάμπρογλου.

Photo Credits: Δρόσος Δρόσος

Share it