Search

Τρίτωσαν τις νίκες οι Δικηγόροι της Ξάνθης που κέρδισαν και στην Καβάλα!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της για την 3η αγωνιστική των προκριματικών η Ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης στο 36ο Π.Π.Π.Δ.Σ. επικρατώντας εκτός έδρας της Καβάλας με 0-3 και κάνοντας ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση της Κομοτηνής.

Σε ένα παιχνίδι που απέδωσε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο πήρε επάξια τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στους συναδέλφους  της Καβάλας. Το σκορ άνοιξε πριν την ολοκλήρωση του τριανταλέπτου ο Ναθαναηλιδης με φοβερή κεφαλιά (0-1) και την σκυτάλη πήρε ο Γιαλαογλου που στο 60′ έκανε δύο τα τέρματα των Ξανθιωτών (0-2). Τον πίνακα των σκόρερ ολοκλήρωσε στο 68′ ο Κέλλης (0-3). Επόμενος αντίπαλος ο ΑΡ.ΜΑ. Θεσσαλονίκης εκτός έδρας.

MVP των νικητών αναδείχθηκε ο Ναθαναηλίδης. Στο άλλο ματς του ομίλου η Κοζάνη επικράτησε των Σερρών με 6-1, ενώ ρεπό είχε ο ΑΡΜΑ.

Η σύνθεση της ομάδας: ΕΦΡΑΙΜΙΔΗΣ, ΤΣΑΡΔΑΚΛΗΣ, ΤΣΙΦΛΙΚΟΓΛΟΥ, ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΗΣ,ΚΑΠΖΑ ( 82 ΚΑΡΑΜΑΝΑΒΗΣ ) ΑΡΓΥΡΙΟΥ( 70 ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ), ΚΙΟΥΤΣΟΥΚ ( 40 ΠΑΥΛΙΔΗΣ ) ΝΤΟΥΜΠΑΝ ΚΕΛΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ( 80 ΦΙΛΟΣ ), ΓΙΑΛΑΟΓΛΟΥ, ( 80 ΠΟΛΥΖΩΊΔΗΣ )

Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική:

  1. Ξάνθη 9 (13-3)
  2. ΑΡ.ΜΑ 4 (7-2)*
  3. Κοζάνη 4 (9-8)
  4. Σέρρες 0 (3-11)*
  5. Καβάλα 0 (0-8)*

*Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν το ρεπό τους στον πρώτο γύρο.

Share it