Search

Έκλεισε στόματα η Ξάνθη! Φινάλε με 30 β. και τώρα Play-Out!

Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Ξάνθη με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας για την κανονική διάρκεια αγωνιστικής της Super League 1.

Ο ΑΟΞ πραγματοποίησε μια ψυχωμένη εμφάνιση, διαψεύδοντας τις…Κασσάνδρες και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον ΠΑΟΚ, φτάνοντας τους 30 βαθμούς και στρέφοντας πλέον την προσοχή του στα Play-Out, ενώ αν κάποια ομάδα δικαιούταν και την νίκη, αυτή θα ήταν η Ξάνθη που απείλησε αρκετές φορές με αξιώσεις την εστία του Πασχαλάκη.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, στο 4′ ο Άκμπομ με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 18′ ο Εντουάρντο εκτέλεσε κόρνερ και ο Χρήστος Λισγάρας με το 2ο φετινό του γκολ έκανε το 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (ΕΠΣ Πιερίας), με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό την Χρυσούλα Κουρομπύλια (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής), 4ο διαιτητή τον Φώτη Πολυχρόνη (ΕΠΣ Πιερίας), διαιτητή VAR τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (ΕΠΣ Αρκαδίας) και διαιτητή AVAR τον Κωνσταντίνο Ψαρρή (ΕΠΣ Ζακύνθου).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Γιώργος Παράσχος): Άμπαντ, Μπαξεβανίδης, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Καμαρά, Κοβάσεβιτς (69′ Μπαριέντος), Τερκί, Στάρτζεον (90+΄Τζουρίτσκοβιτς), Εντουάρντο (85′ Θυμιάνης), Φοσέ.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκανσον, Βαρέλα (42′ λ. τρ. Μάτος), Γιαννούλης, Λημνιός, Αουγκούστο (75′ Σφιντέρσκι), Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Λάμπρου (64′ Μπίσεσβαρ), Άκμπομ.

Share it