Search

Σε γνώριμα λημέρια ο Γιώργος Κασναφέρης!

Στην Ξάνθη βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο βετεράνος διαιτητής και πρώην Τιμ Μάνατζερ της ΠΑΕ Ξάνθη, Γιώργος Κασναφέρης.

Μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει απο κοντά και την αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον Απόλλων Παραλιμνίου, προσπαθώντας και αυτός με την σειρά του να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας στην προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή στην κατηγορία.

Σε πολύ θερμό και φιλικό κλίμα οι ιθύνοντες του Ορφέα υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν τον βετεράνο διαιτητή, που άλλωστε έχει καταφέρει στο πέρασμα του απο τον ΑΟΞ να είναι ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους φίλους της ομάδας αλλά και στους παράγοντες των ομάδων της πόλης. Άλλωστε το ενδιαφέρον του για να βοηθά όχι μόνο την ΠΑΕ αλλά και γενικότερα το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο όπως και η εξωστρέφεια του, τον έχουν καταστήσει έναν απο τους λίγους παράγοντες που πέρασαν απο την ΠΑΕ και κατάφερε φεύγοντας να έχει μόνο φίλους.

Δεν παρέλειψε κατά την αποχώρηση του να ευχηθεί στον φίλο του Μπάμπη Χατζημεστή και τους παίκτες του Ορφέα να είναι αυτοί που στο τέλος θα χαμογελάνε με την εξασφάλιση της παραμονης.

Ενώ να σημειώσουμε πως είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στο γήπεδο των Πηγαδίων για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του αγαπημένου του ΑΟΞ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Share it