Search

Pre Game: Στην Αλεξανδρούπολη με τον ΠΑΟΚ ο Εθνικός (15η αγωνιστική, 29/2, 19.00)

Από την Αλεξανδρούπολη θα ξεκινήσει η 15η αγωνιστική στη Volley League όπου ο Εθνικός θα υποδεχτεί τον Π.Α.Ο.Κ. (15η αγωνιστική, 29/2, 19.00, Διαιτητές: Ιωαννίδης, Τζεπκινκλής).

Ο Εθνικός δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα και οι νεαροί παίκτες του Γιώργου Ανδραβίζου ετοιμάζονται για μία ακόμα τιμητική εμφάνιση έναντι του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δυστυχώς για τον Εθνικό τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα έχουν αποδεκατίσει την ομάδα. Ο Χρηστουηλίας παραμένει τραυματίας μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Κοντοστάθης και ο Τσιουτσιουλούδης ταλαιπωρούνται από ίωση και πυρετό.

Ο Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Δεν θέλω να μιλάω συνέχεια για προβλήματα αλλά είναι στιγμές που αναζητώ λύσεις ανάγκες μέσα από τεράστιες δυσκολίες. Δε μας έφταναν τα γνωστά προβλήματα έχουμε και τις ιώσες. Παρόλα αυτά η δέσμευση μας για να παλέψουμε όπως μπορούμε με όποιες δυνάμεις έχουμε είναι δεδομένη».

Ο ΠΑΟΚ αναζητά μία ακόμα νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς για να διατηρηθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί απ΄ευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που κατάγεται από τον Έβρο Κώστας Δεληκώστας είπε: «Ευχή όλων μας είναι να δούμε σύντομα τα μεγάλα ντέρμπι του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ και ο ιστορικός σύλλογος του Εβρου να επιστρέψει. Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον μας είναι στο πως θα ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας ενόψει και του φάιναλ-4 του κυπέλλου. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο ανεξάρτητα από την δυναμική του. Για μας ο αντίπαλος μας είναι το λάθος μας».

Ο ΠΑΟΚ μετράει 11-0 σερί σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τον Εθνικό. Σε 35 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ προηγείται του Εθνικού με 29-6 νίκες.

Share it