Search

Pre Game Γ’ Εθνικής: Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την 22η αγ. στον 1ο όμιλο (15:00, LIVE SA)

Με τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η οποία περιλαμβάνει ένα Θρακιώτικο ντέρμπυ, μια δύσκολη έξοδο στην Δράμα, αλλά και μια εξίσου δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση.

Ηρακλής Ζυγού-Ένωση Αλεξανδρούπολης

Στη Γεννησέα και στο Θρακιώτικο ντέρμπυ της ημέρας ο Ηρακλής Ζυγού θα υποδεχθεί την Ένωση Αλεξανδρούπολης. Οι γηπεδούχοι του κόουτς Δημητριάδη μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό τους την περασμένη εβδόμαδα, παίζουν πλέον για την ιστορία και το πρεστίζ τους έχοντας σαν πρώτο στόχο να ξεκολλήσουν από την ουρά της βαθμολογίας. Από την άλλη η Ένωση έρχεται στην Ξάνθη με μοναδικό στόχο το διπλό που θα τη διατηρήσει σε θέση ισχύος στη μάχη της παραμονής.

Ορφέας Ξάνθης-Απόλλων Παραλιμνίου

Δύσκολη εντός έδρας αναμέτρηση έχει μπροστά του ο Ορφέας Ξάνθης. Το σύνολο του Μπάμπη Χατζημεστή θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Παραλιμνίου, που μπορεί να μην κυνηγάει κάτι, έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει και την παραμονή του, αλλά πρόκειται για μια από τις πιο “επικίνδυνες” ομάδες του Πρωταθλήματος. Ο Ορφέας θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει κοντά στη ζώνη της σωτηρίας. Ακόμα όμως και σε περίπτωση ήττας θα έχει την τύχη στα πόδια του μιας που πρόκειται να αντιμετωπίσει την Ένωση Αλεξανδρούπολης στο ντέρμπυ σωτηρίας και μάλιστα εντός έδρας.

Πανδραμαϊκός-Άρης Αβάτου

Δύσκολη έξοδο στη Δράμα έχει ο Άρης Αβάτου που θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο του Πανδραμαϊκού. Η ομάδα του κόους Ξανθόπουλου δύσκολα θα κινδυνέψει στις εναπομείνασες αγωνιστικές, ωστόσο θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει και στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής. μια ώρα νωρίτερα, αλλά και στο να τερματίσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

Migato Ξάνθης

Migato Ξάνθη

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα.

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης


Αναλυτικά:

Σάββατο 29/3, Ώρα 15:00

Γήπεδο Γενησέας: Ηρακλής Ζυγού – Ένωση Αλεξανδρούπολης

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Σαφούρης(Σερρών)

Βοηθοί: Κρυωνάς, Βακουφτσής(Σερρών)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Παραλιμνίου

Διαιτητής: Κώστας Πουλικίδης(Δράμας)

Βοηθοί: Τσακίρης, Οικονομίδης(Δράμας)

Γήπεδο Δράμας: Πανδραμαϊκός – Άρης Αβάτου

Διαιτητής: Γιώργος Τακίδης(Κιλκίς)

Βοηθοί: Χαραλαμπόπουλος, Μαυρίδης(Κιλκίς)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Ορφανού

Διαιτητής: Χρήστος Καρακελές(Καβάλας)

Βοηθοί: Κουκούμης, Δεδονάκης(Καβάλας)

Γήπεδο Ποτού: Δόξα Θεολόγου – Πανσερραϊκός

Διαιτητής: Μιχάλης Ελευθεράκης(Ξάνθης)

Βοηθοί: Εμίν Κεχαγιά, Σπάρταλης(Ξάνθης)

Γήπεδο Κιλκίς: Κιλκισιακός – Κεραυνός Πέρνης

Διαιτητής: Γιώργος Κόκκινος(Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κώστογλου, Κούρας(Χαλκιδικής)

Ρεπό: Δόξα Κάτω Καμήλας

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it