Search

Στα play-off η Ξυλαγανή, νίκη και πρωτιά για το Νέο Σιδηροχώρι! Αποτελέσματα, σκόρερ και τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας της Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 11 γκολ, 3 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Το τελευταίο εισιτήριο των Play-Off κέρδισε ο Ορφέας Ξυλαγανής αφού παρά την ισοπαλία υπερτερεί στην ισοβαθμία της Δόξας Σώστη που ηττήθηκε. Η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπυ κορυφής και ταυτόχρονα τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια, εύκολη νίκη πέτυχε ο Πανθρακικός, ενώ τρίποντο κατέκτησε και το Κόσμιο.

Τα σημερινά αποτελέσματα και τη βαθμολογία προσφέρουν οι:

Στα πλαίσια της λειτουργίας μας φροντίζουμε για την ασφάλεια των μετακινήσεων σας, την αξιοπιστία των δρομολογίων και την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση του επιβατικού κοινού. Αποστολή μας είναι να προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού που συνεχώς μεταβάλλονται, ακολουθώντας ότι νέο στάνταρ εισάγει η βιομηχανία των υπεραστικών συγκοινωνιών καθώς και η παραμονή μας στην πρώτη επιλογή για τους επιβάτες, για κάθε μετακίνηση τους στα δρομολόγια που δραστηριοποιούμαστε.

Katsouris, δυνατή ποιότητα – Δυνατή γεύση!!! Στο κατάστημά μας, μπορείτε να γευτείτε, ποικιλία πιάτων και κρεάτων, με γρήγορη εξυπηρέτηση και τις πιο προσιτές τιμές. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το νέο Κatsour Diet, συνοδευόμενο από οποιοδήποτε είδος κρέατος της επιλογής σας. Θα μας βρείτε στην Κομοτηνή επί της οδού Δημοκρίτου 2.

 

Στο κατάστημά μας θα βρείτε Ζωοτροφές, φυτοφάρμακα, είδη κήπου, λιπάσματα, πολλαπλασιαστικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας και στις καλύτερες τιμές! Θα μας βρείτε στα Παγούρια Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2531051728.

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα και τους σκόρερ της αγωνιστικής μέσα από το LIVE του SportsAddict.

Η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας:

  1. Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 43 (55-10)
  2. Ελπίδα Σαπών 42 (34-9)
  3. Πανθρακικός 41 (50-14)
  4. Δόξα Γρατινής 41 (42-8)
  5. Ορφέας Ξυλαγανής 22 (32-38)
  6. Δόξα Σώστη 22 (26-30)
  7. Αετός Μίσχου 16 (12-46)
  8. ΠΑΟΚοσμίου 15 (15-41)
  9. Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου 14 (12-29)
  10. Αναγέννηση Παγουρίων 2 (6-59)

Share it