Search

Παλικαρίσια εμφάνιση κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου και βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί χρυσός για τον Ορφέα Ξάνθης!

Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Ορφέας Ξάνθης με τον Απόλλων Παραλιμνίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Οι Ξανθιώτες πραγματοποίησαν μια παληκαρίσια εμφάνιση, αφού παρόλο που έμειναν δύο φορές πίσω στο σκορ, όχι μόνο ισοφάρισαν ισάριθμες, αλλά παραλίγο να έπαιρναν και την νίκη. Μπορεί ο Ορφέας να μη κέρδισε τελικά, όμως έστω και αυτός ο βαθμός που δίκαια απέσπασε, μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς ανήκε στους γηπεδούχους στο 10′ όταν ο Τανζού βρήκε με κάθετη τον Μαυρόπουλο και το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζυγκολάρι βγήκε απέναντι από τον Γκαϊδατζάκη όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε, ενώ στο 13′ και κόντρα στη ροή του ματς ο Απόλλων προηγήθηκε με τον Καρυοφύλλη που εκμεταλλεύτηκε την αναμπουμπούλα στην άμυνα του Ορφέα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, σε μια φάση πάντως που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αφού όπως υποστηρίζουν ο επόπτης είχε σηκώσει προσωρινά την σημαία του.

Στο 21′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-1, όταν από φάουλ του Τορομανίδη η μπάλα άλλαξε πορεία σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Γκαϊδατζάκη που αιφνιδιάστηκε. Το ημίχρονο με ένα ακόμα τέρμα μιας που στο 40′ ο Ρούφος έδιωξε το πρώτο σουτ του Γαϊδαρτζή, όμως ο Νλουντουλού που ακολούθησε τη φάση πλάσαρε για το 1-2.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Ορφέα, αφού στο 46′ το σουτ του Κουκουρίγκου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε παράλληλα με την τελική γραμμή. Στο 48′ το σουτ του Λαδόπουλου δεν βρήκε στόχο, στο 53′ από σέντρα του Μαυρόπουλου η κεφαλιά του Τανζού πέρασε άουτ, στο 71′ το σουτ του Μελισσόπουλου μπλόκαρε ο Γκαϊδατζάκης και στο 73′ ο Ρούφος έδιωξε το σουτ του Γαϊδαρτζή.

Στο 74′ και μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και βρήκε στη πλάτη του Κουκουρίγκου, που είχε σηκωθεί για κεφαλιά και τελικά κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2. Στο 82′ ο Λιάρας πλάσαρε τον Ρούφο όμως ο Κατρανίτσας απομάκρυνε πάνω στη γραμμή, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ορφέας έχασε και ευκαιρία για να κερδίσει το ματς, όμως ο Ιμέρ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στη παράλληλη συρτή σέντρα του Τσέκου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πουλικίδης που είχε για βοηθούς τους Τσακίρη και Οικονομίδη.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Ζιγκολάρι, Τορομανιδης, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης (87′ Χιντ Ιμέρ), Σουκρήογλου (62′ Μελισσόπουλος), Κουκουρίγκος, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού (72′ Τσέκος), Παπαδόπουλος Λ (46′ Κατρανίτσας).

Απόλλων Παραλιμνίου: Γκαϊδατζάκης, Παπαδόπουλος, Τάκας, Κουζαβασίλης, Παναγιωτόπουλος, Νικολαίδης (86′ Κούτλας), Καρυοφύλλης (68′ Τζαμπέγια), Γιαννόπουλος, Γαϊδαρτζής, Ν’ Λουντούλου, Λαδόπουλος (61′ Λιάρας)

Share it