Search

Εντός έδρας ήττα με ανατροπή απο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ για τους Νέους της Ξάνθης

Ήττα με 2-3 υπέστησαν απο τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ οι Νέοι της Ξάνθης στην αναμέτρηση που διεξήχθη στα Πηγάδια για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 1.

Σε ένα ιδιαίτερα χορταστικό παιχνίδι οπού σημειώθηκαν 5 γκολ, είχαμε 3 δοκάρια και πλούσιες συγκινήσεις. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ΠΑΟΚ ανοίγοντας το σκορ με τον Νιαζήφογλου στο 8′.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Μετά το γρήγορο γκολ ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και στο 24′ όταν μετά απο εκτέλεση φάουλ του Τζόλη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα του Στεπάνοβιτς για το 1-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι στο 37′.  Η έναρξη του δευτέρου μέρους ήταν εντελώς αντίθετοι με του πρώτου με τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία να μπαίνουν πολύ δυνατά και σε διάστημα 6 λεπτών(51′, 57′) να σκοράρουν δύο τέρματα με τους Γκορτεζιάνι και Κούτσια για το 1-3 ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο 61′ και στο 70′. Με την Ξάνθη να απειλεί στο 65′ με τον Κοτόπουλο και τελικά στο 78′ με τέρμα του Φάκη να μειώνει σε 2-3, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα

Με αυτό το αποτέλεσμα ξανθιώτικη ομάδα παραμένει στους 23 βαθμούς έχοντας δώσει 23 ματς, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης διατηρήθηκε στην κορυφή με 61 και βρίσκεται μια νίκη μακριά απο την μαθηματική εξασφάλιση ακόμη ενος πρωταθλήματος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θανάσης Λαπατας με βοηθούς τους Δημητριάδη και Γαρδικιώτη της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Γκαργκαλατζίδης (77′ Αλεξανιάν), Τσιπούρας (63′ Γκαρνέτας), Ιωακειμίδης (33′ Πιτσόλης), Ισαακίδης (77′ Μάρκου), Μανίσογλου, Τσιλιγγίρης (46′ Φάκης) Μπάκος, Κοτόπουλος.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Τάχατος, Παναγιώτου, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Γιαξής, Σαλαμούρας, Πουρναράς, Γκορτεζιάνι, Τζόλης.

 

Share it