Search

Πάρτυ η Μπάγερν, ισοπαλία στο Σαν Πάολο!

Με την Μπάγερν να “καθαρίζει” ουσιαστικά από σήμερα την πρόκριση και την Νάπολι να αναδεικνύεται ισόπαλη με την Μπαρτσελόνα συνεχίστηκαν τα πρώτα ματς για την φάση των “16” του Champions League.

Οι Βαυαραοί παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος, πέτυχαν τρία τέρματα και έκλεισαν θέση για τα Προημιτελικά. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ αν και είχε την υπεροχή και στο πρώτο σαρανταπεντάλπετο, έχοντας μάλιστα δοκάρι με την κεφαλιά του Μίλλερ, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, με την νεανική Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ να έχει και αυτή τις στιγμές της, με το σουτ του Μάουντ που πέρασε άουτ και το σουτ του Αλόνσο που έδιωξε ο Νόιερ. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά από το 51′ ως το 54′ για να κρύψουν την μπάλα Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι και να την εμφανίσει ο τελευταίος δύο φορές στα δίχτυα του Καμπαγιέρο, ενώ το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Λεβαντόφσκι στο 76′ μετά από φοβερή κούρσα του Ντέιβις.

Στο Σαν Πάολο, Νάπολι και Μπαρτσελόνα άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του Καμπ Νου. Οι Ιταλοί που είχαν στην αρχική εντεκάδα τους και τον Κώστα Μανωλά, εξαργύρωσαν το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που πραγματοποίησαν με το τρομερό γκολ που πέτυχε ο Μέρτενς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και άφησε άγαλμα τον Τερστέγκεν. Οι Καταλανοί που γενικότερα επί Ιταλικού εδάφους δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις, κατάφεραν να ανεβάσουν το ρυθμό τους στο δεύτερο μέρος και τελικά να ισοφαρίσουν στο τελικό 1-1 με το κοντινό πλασέ του Γκριεζμάν στο 57′.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης:

Τσέλσι-Μπάγερν Μονάχου 0-3

Νάπολι-Μπαρτσελόνα 1-1

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26/2):

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτυ

Λυών-Γιουβέντους

Share it