Search

Από 21 έως 23 Φεβρουαρίου η καρδιά της κολύμβησης χτυπούσε στην Αλεξανδρούπολη για το «Φάρος Έλενα Σαΐρη»

Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε, στο νέο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης” , η Διεθνής κολυμβητική συνάντηση «Φάρος – Έλενα Σαΐρη 2020», που διοργάνωσε ο ΟΦΘΑ σε συνεργασία με την Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης Αν. Μακεδονίας και Θράκης και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και της LEN. Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν 24 σωματεία με περίπου 220 κολυμβητές.

Τρεις μέρες πλήθος κολυμβητών τίμησαν τη μνήμη της Έλενας που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς. Οι προσκεκλημένοι, θεατές και αθλητές, μάλλον κατάφεραν μέσα στη συγκίνησή τους να μπουν στο αγωνιστικό πνεύμα και να αφιερώσουν την παρουσία και τις επιτυχίες τους στο κορίτσι μας που μας βλέπει από ψηλά σε ένα χώρο που τόσο λάτρεψε!!!

Συγκίνηση προκάλεσε σε όλους η αφιέρωση, στο κεντρικό πρόσωπο που ήταν η αγαπημένη και πρόωρα χαμένη κολυμβήτριά του συλλόγου Έλενα Σαΐρη, που προς τιμήν της διοργανώνονται αυτοί οι αγώνες! Η συγκίνηση κορυφώθηκε τη στιγμή που δυο σπουδαίοι κολυμβητές της Εθνικής μας ομάδας, ο Νικόλαος Ντάνος και ο Γεώργιος Σπανουδάκης αφιέρωσαν και κατέθεσαν τα αγωνιστικά τους γυαλιά στο στεφάνι μνήμης της Έλενας!

Η διοργάνωση στέφτηκε με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Οι επιδόσεις του μίτινγκ μετρούν για όρια πρόκρισης σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αλλά και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το Δ.Σ. του ομίλου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών σου συλλόγου μας , που σαν εθελοντές πλαισίωσαν την αγωνόδικο επιτροπή, αλλά και «έστησαν» το χώρο διεξαγωγής του αγώνα.

Ευχαριστεί επίσης τους γιατρούς του αγώνα κυρία Δροσιά Μουλατζίδου και Σταύρο Παρισίδη , το ΕΚΑΒ και το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού που συνέδραμαν στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Ξεχωριστές ευχαριστίες στον φίλο μας κ. Νίκο Σεβαστό, κάτοχο και διαχειριστή της γνωστής ιστοσελίδας Swim-news, που μας τίμησε με την παρουσία του για ακόμη μια φορά και κάλυψε φωτογραφικά τον αγώνα.
Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Παναγιώτη Ρέντζιο Εκπρόσωπο της εταιρείας ARENA που παραβρέθηκε στον αγώνα.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο Βάιο Χάρμπα , ο όποιος επιμελήθηκε άμεσα τα νέα ρεκόρ αγώνων, αλλά και την τελική κατάταξη των ομάδων.

Ραντεβού του χρόνου στην επόμενη διοργάνωση!

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Θ. Αλεξανδρούπολης.

Share it