Search

Έξι χρόνια χωρίς τον Κώστα Χριστοφορίδη, οι «Φίλοι του Εθνικού» θυμούνται…

Έξι χρόνια συμπληρώθηκαν πριν λίγες ημέρες από τον πρόωρο χαμό του Κώστα Χριστοφορίδη. Ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και αγαπήθηκε πολύ, με τον σύλλογο να τον τιμάει δίνοντας το όνομα του στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο «Μαρακανά».

Η σελίδα «Φίλοι Ποδοσφαίρου Εθνικού Αλεξ/πολης» με ανάρτηση της στο facebook θυμάται τον Κώστα, κλείνοντας με τη φράση “Μας λείπεις πολύ φίλε”.

Αναλυτικά:

«Συμπληρώθηκαν πρίν λίγες μέρες 6 χρόνια από την μέρα που χάσαμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο,τον Κώστα Χριστοφορίδη!

Θα ξαναγράψουμε λίγα λόγια για τον Κώστα,για να μαθαίνουν οι νεότεροι από που πήρε το όνομα του το γήπεδο μας,αλλά και γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε οι παλιότεροι…

Από παιδί στην οικογένεια του Εθνικού μας, έδωσες τα πάντα γι αυτόν το σύλλογο είτε σαν ταλέντο στις ακαδημίες ποδοσφαίρου , είτε σαν φτασμένος ποδοσφαιριστής , είτε σαν παράγοντας είτε σαν προπονητής και το «Μαρακανά» είχε γίνει το δεύτερο σπίτι σου με τα εκατοντάδες “παιδιά σου” που προπόνησες και εξυπηρέτησες εκεί που πρωτοχτύπησε και η δική σου αθλητική καρδιά !!!!!

Ήσουν από τους πρωτεργάτες της επανασύστασης του ποδοσφαιρικού μας τμήματος και αφιέρωσες όλο σου το χρόνο την τελευταία 15ετια στην πρόοδο της ομάδας και στην αφή της φλόγας του νέου Εθνικού…. Συζητήσαμε πολλές φορές και ώρες ατελείωτες για το μεγάλο μας όραμα να ξανακάνουμε τον Εθνικό πρώτο στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του Έβρου και όχι μόνο …..τα προβλήματα ήταν πολλά…εσύ όμως εκεί…πεισματάρης και μαχητής, όπως ακριβώς και όταν μεγαλουργούσες σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας ….ήσουν γεννημένος αρχηγός γιατί “σπούδασες” τον αθλητισμό στις αλάνες και στα χέρια άξιων δασκάλων που έβλεπαν και καμάρωναν για σένα και το ασίγαστο πάθος σου για ζωή και ποδόσφαιρο !!!

Η πορεία σου και η προσφορά σου στο οικοδόμημα του Εθνικού μας αξιοζήλευτη, καθόσον στο πρόσωπο σου βλέπαμε όλοι μας τον ιδανικό άνθρωπο που γαλουχήθηκε αθλητικά με την ιδέα του Εθνικού και την έκανε πράξη , αφού σταματώντας τις αθλητικές σου δραστηριότητες ασχολήθηκες και συνέχισες να προσφέρεις από διάφορες θέσεις στην μεγάλη σου αγάπη τον Μ.Γ.Σ. Εθνικό Αλεξανδρούπολης !!!!

Μας λείπεις πολύ φίλε…..»

Share it