Search

Άλλαξε ο εισηγητής στο ΣτΕ, απορρίφθηκε η προσωρινή διαταγή που ζήτησαν ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Αρνητική ήταν για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη η αίτηση που είχαν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για προσωρινή διαταγή, στην υπόθεση της πολυιδιοκτησίας, για «πάγωμα» δηλαδή της υπόθεσης στα Πειθαρχικά Όργανα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως, όπως σημειώνει το SDNA είναι ότι την Παρασκευή 21/2, ορίστηκε από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας, ο εισηγητής της υπόθεσης, χθες Τρίτη 25/2, για άγνωστο λόγο άλλαξε και σήμερα βγήκε η απορριπτική απόφαση.

Το σκηνικό θυμίζει έντονα την υπόθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, λίγα 24ωρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης είχε τοποθετήσει δύο μέλη στην Επιτροπή, το ένα από τα οποία ψήφισε κατά των δύο ομάδων. Στον ΠΑΟΚ λοιπόν, «βράζουν» για την συγκεκριμένη… συγκυρία όσον αφορά την αντικατάσταση του εισηγητή και την απόρριψη της προσωρινής διαταγής ένα 24ωρο αργότερα.

Η απόρριψη της προσωρινής διαταγής σημαίνει ότι το Πειθαρχικό Όργανο της Super League δεν έχει… κωλύματα σε ότι αφορά την έκδοση της απόφασης, για την οποία οι δύο ομάδες έχουν πάρει προθεσμία να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την Παρασκευή 28/2. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Στην εκδίκαση ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου οι εμπλεκόμενες πλευρές υποστήριξαν τις θέσεις τους αλλά όπως είπε η Πρωτοδίκης Μαρία Τσαγκιά, δεν έχει αποφασίσει αν θα μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Share it