Search

Υπέγραψαν με την Κυβέρνηση το μνημόνιο για το ποδόσφαιρο FIFA-UEFA!

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση «αστραπή» της Κυβέρνησης με τις FIFA & UEFA με τις τρεις πλευρές να υπογράφουν το μνημόνιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνυπέγραψαν το συμφωνητικό UEFA, FIFA και Κυβέρνηση στη συνάντηση «αστραπή» στο Μαξίμου που κράτησε μόλις 35 λεπτά!

Στη συνάντηση, όπου έδωσαν το “παρών” και οι Λάκοβιτς, Χούμπελ, υπεγράφη το μνημόνιο για την… επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο οποίο γίνεται μεταξύ άλλων λόγος για το σύστημα εκλογών της ΕΠΟ, τη διαιτησία η οποία θα παραμείνει σε ξένα χέρια, το θέμα της αντιμετώπισης της βίας, αλλά και την καταπολέμηση των στημένων αγώνων.

«Χαίρομαι που ενδιαφέρεστε για τα προβληματα του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο λύνει από μόνο του τα προβλήματα», είπε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τσέφεριν τονίζοντας το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ.

Ο πρωθυπουργός απάντησε: «Το ποδόσφαιρο λύνει μόνο του τα προβλήματα του αλλά είμαστε κι εμείς εδώ να βοηθήσουμε με τη δική σας συνεισφορά».

«Πήραμε την πολιτική απόφαση να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο. Ζητάμε τη βοήθειά σας γι αυτό το σκοπό. Θέλουμε να πετύχουμε εκεί που οι άλλοι απέτυχαν», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Και συνέχισε: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα από τα πιο αγαπητά σπορ στην Ελλάδα και το προϊόν αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράψαμε αυτή τη συμφωνία, η οποία δείχνει την πρόθεσή μας να βελτιώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Share it