Search

Σφράγισε την 2η θέση και ετοιμάζεται για Α2 ο Εθνικός, μια ανάσα απ’ τη Β’ Εθνική η ομάδα του Α’ τοπικού

Κλείδωσε την 2η θέση και πάει για άνοδο η αντρική μας ομάδα. Στην Αλεξανδρούπολη διεξήχθη η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου με μια νίκη απέναντι στην ομάδα του Ευόσμου η ομάδα μας οριστικοποίησε τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου στις 14 -15 Μαρτίου στο Σ.Ε.Φ.

Για την ομάδα αγωνίστηκαν οι Κίμωνας Μήτκας, Γιάννης Πιστόλας και Νίκος Μαρασλής ενώ στο πάγκο βρέθηκε ο coach Ανδρέας Νικολακάκης.

Με το ένα πόδι στη Β εθνική από το Α τοπικό βρίσκεται και η 2η μας ομάδα όπου με νίκες κόντρα στην ομάδα του Βόλου και της Βέροιας κατάφερε να βρεθεί στη 2ή θέση, θέση που οδηγεί στην άνοδο της κατηγορίας. Με τα χρώματα της ομάδας μας στη τελευταία αγωνιστική στη Θεσσαλική αγωνίστηκαν ο παίχτης- προπονητής Άγγελος Τσίμας και οι αθλητές Γιώργος Κάλλιας και Βαγγέλης Δερνεξής.

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλαν σήμερα οι βραβεύσεις του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου για άλλη μια φορά η επιτραπέζια αντισφαίριση δήλωσε παρών. Αυτή τη φορά την τιμητική της είχε η ομάδα των παμπαίδων με τους αθλητές Γιώργο Κάλλια, Βαγγέλη Δερνεξή, Μάριο Δελάκη και Σωτήρη Σωτηρόπουλο όπου πέρυσι κατέλαβε την 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Καβάλα.

Share it