Search

Η ατάκα του Τ. Μπαλτάκου για το γεγονός πως “Δεν μπορεί οι πατάτες να ελέγχουν τον μανάβη” και η “ανύπαρκτη υπόθεση” της πολυιδιοτησίας

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε μετά το τέλος της εκδίκασης στο πειθαρχικό της Super League και τόνισε πως η υπόθεση είναι ανύπαρκτη και πως δεν μπορεί να θεμελιωθεί ιδιοκτησία μιας ΠΑΕ από την αγορά γραφείων και εγκαταστάσεων, επαναλαμβάνοντας και μια φράση που ανέφερε εντός δίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μας έδωσε προθεσμία υπομνημάτων μέχρι την Παρασκευή η πρόεδρος. Ακούσαμε και πάλι ερωτήματα, δεν προσκομίστηκε καμία απόδειξη. Δεν μπορεί να αποδειχθεί το αυτονόητο. Οτι δηλαδή μια εταιρεία έχει αγοράσει τα βοηθητικά γήπεδα που προπονούνται οι έφηβοι της Ξάνθης, ελέγχει ολόκληρη την ΠΑΕ Ξάνθη, τις μετοχές που έχουν κατά 94% οι Συγγελίδης-Πανόπουλος. Πως να αποδειχθεί κάτι αντίθετο από αυτό; Είναι ανύπαρκτη αυτή η υπόθεση, στο νομικό της σκέλος, το είχαμε πει από την αρχή, δεν μπορεί να θεμελιώσεις ιδιοκτησία μιας ΠΑΕ από την αγορά γραφείων και γηπέδων. Δώσαμε απαντήσεις σε ερωτήσεις του Ολυμπιακού. Οι τακτικές δικαστές έχουν λειτουργική ανεξαρτησία και το λέει το Σύνταγμα. Θα αξιολογηθούν τα πορίσματα και όλα τα υπομνήματα. Δεν μπορεί οι πατάτες να ελέγχουν τον μανάβη, δηλαδή βοηθητικά γήπεδα να ελέγχουν μια ΠΑΕ. Θα πρέπει οι καταγγέλοντες να αποδείξουν αυτά που ισχυρίζονται και έκαναν μόνο ερωτήσεις. Δεν έφεραν καμία απολύτως απόδειξη».

Share it